Naslovnica Trendi Mario se vrača z novim Jokerjem

Mario se vrača z novim Jokerjem

Avtor: Spletno Uredništvo

Nova sezona priljubljenega kviza Joker

Prihodnji torek, 15. septembra se na TV Slovenija 1 vrača kviz Joker. Popularna nagradna igra bo na sporedu vsak torek in soboto zvečer, tudi v novi sezoni pa jo bo vodil priljubljeni Mario Galunič.

Mario se vrača z novim JokerjemPrvi tekmovalec nove sezone bo Marjan Gerovac iz Šenčurja (foto: Urh Pirc/SOJ RTV SLO)

 

Prihodnji torek, 15. septembra, se na TV Slovenija pričenja nova sezona kviza Joker, katerega voditelj bo tudi v novi seriji oddaj Mario Galunič. Priljubljeni Mario bo s tekmovalci na sporedu vsak torek in soboto zvečer, skozi dvanajst vprašanj pa bo preverjal njihovo znanje, strategijo in pa tudi srečo. Višina glavne nagrade je okroglih 20.000 evrov, eno od vprašanj pa bodo zastavili že nekaj dni pred posamezno oddajo.

»V prvi oddaji četrte sezone se bo z dvanajstimi vprašanji boril Marjan Gerovac iz Šenčurja. Strasten motorist in popotnik, ki je videl že pol sveta, govori kar 6 jezikov. Pravi, da obožuje country glasbo in je odličen v pikadu. Tudi v kvizih je ‘stari maček’. V vlogi super jokerja se mu bo pridružil popotniški prijatelj Igor Repše,« razkriva napovednik uvodne oddaje kviza, ki bo na sporedu na prvem programu TV Slovenija.

Preverjeni voditelj Mario Galunič pa je razkril še nekaj zanimivih podrobnosti. Prva je ta, da so doslej že posneli kar dvanajst oddaj novega jesenskega ciklusa, kar pomeni, da se jih obeta še več. To potrjuje tudi dejstvo, da morebitne tekmovalce še vedno vabijo k sodelovanju. Druga, še bolj zanimiva podrobnost nove sezone pa je ta, da bo nekdo od tekmovalcev kmalu zelo vesel. Bo morda imel kar 20.000 vzrokov za zadovoljstvo?

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.