Naslovnica Trendi Marina se bo z Obale preselila v prestolnico

Marina se bo z Obale preselila v prestolnico

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Letnem vrtu Gala hale se bo v ponedeljek nadaljevala serija koncertov iz cikla ‘Intimno’. Tokrat bo nastopila Marina Martensson, ki jo ta konec tedna že čakata dva nastopa na Slovenski Obali. 

Marina se bo z Obale preselila v prestolnicoMarina Martensson je v teh dneh izjemno aktivna (foto: Marina Martensso FB/Alter magic)

 

Julijski letni vrt Gala hale je že dočakal dva žanrsko zelo različna ‘intimna ponedeljka’. Za prvega je poskrbel Goran Krmac, ki je s projektom ‘Planetarium’ širil obzorja elektroakustične glasbe, za drugega pa Ana Kravanja in Samo Kutin, ki sta dočarala bogastvo ljudske in ‘world’ glasbe. Društvo Kapa bo ciklus ‘Intimno’, ki ga pripravlja drugo leto zapored, za prijeten začetek prihodnjega tedna nadaljevala z Marino Martensson.

‘Sprehod preko jazza in soula z Marino’ so organizatorji poimenovali eksperimentalni set z naslovom ‘The Butterfly Effect’, ki ga bo glasbenica v ponedeljek (20. julija) izpeljala tudi s pomočjo skritih gostov. Sicer bo ponedeljkov nastop Marije že tretji v štirih dneh. Danes bo namreč koncertirala v koprskem Džungla gastro baru, jutri pa v izolskem Hangarju. Marina je sicer 1. julija dočakala tudi izdajo albuma ‘Licence to thrill’.

Gre za dobrodelni projekt večje skupine izvajalcev, katerega izkupiček bo šel v krizni sklad Švedskega združenja glasbenikov. Drugi poletni ciklus Intimno pa se bo zaključil 27. julija, ko bo v soorganizaciji z ‘Level up’ napočil čas za ‘psihadeličen in atmosferičen krautrock trip’, na katerega bodo občinstvo popeljali hrvaški ‘Šumovi protiv valova’. Večer bodo začinil še duo ‘II/III’ z ambientalno kombinacijo elektronske glasbe in harfe.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.