Naslovnica Trendi Marec v Slovenskem mladinskem gledališču

Marec v Slovenskem mladinskem gledališču

Avtor: Spletno Uredništvo
Iz Slovenskega mladinskega gledališča so napovedali svoj program za mesec marec. Program se pričenja danes, ko bo ob 20. uri na vrsti posnetek spletnega prenosa predstave z naslovom ‘Gejm’. Do konca meseca se bo zvrstilo devet gledaliških dogodkov, vse pa bo moč spremljati prek spleta.
Marec v Slovenskem mladinskem gledališču

Prizor iz predstave Nasprotje stvari (foto: Matej Povše/SMG)

Marca bodo v Slovenskem mladinskem gledališču (SMG) predvajali nekaj spletnih ponovitev lanskih predstav, dve novi epizodi debatne serije Dežela pridnih in štiri ponovitve predstave Nasprotje stvari. Že drevi bo ob 20. uri na vrsti posnetek spletnega prenosa predstave ‘Gejm’, jutri bo prav tako ob 20. uri na sporedu posnetek predstave ‘Paloma’, prihodnji teden pa bo 9. marca 20. uri sledila še predstava z naslovom ‘6’.

V četrtek 11. marca se bo v ciklusu debatnih srečanj Dežela pridnih voditelj Erik Valenčič pogorajal z Ivanom Galetom, konec meseca (25. marca) pa bo v Deželi pridnih voditelj Boštjan Narat gostil dr. Marka Zajca. Vmes pa se bodo 13., 16. in 17. 3. ob 20. uri zvrstili spletni prenosi v živo predstave ‘Nasprotje stvari’, 23. marca ob istem času pa še posnetek spletnega prenosa iste predstave. To pa še ni vse.

»V Mladinskem ravno v teh dneh končujemo študij predstave jerebika, štrudelj ples pa še kaj, ki jo po besedilu Simone Semenič režira Jure Novak, v njej pa naše gledališče združuje moči s SNG Nova Gorica. Predstave vam sicer zaenkrat še ne bomo pokazali, saj upamo, da bo v tej sezoni vendarle nastopila priložnost, da vam jo odigramo v živo,« pojasnjujejo s SMG. Dodali so še, da podobno velja za avtorski pogled na Cankarjeve Hlapce, ki nastaja v režiji Poljakinje Maje Kleczewske.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.