Naslovnica Trendi Mali geniji z dronom so zadnja novost Minimaxa

Mali geniji z dronom so zadnja novost Minimaxa

Avtor: Spletno Uredništvo
Z otroškega televizijskega programa Minimax so pravkar najavili prihod nove animirane produkcije. Gre za novo francosko risano serijo Team DroniX, ki bo na sporedu ob sobotah ob 20.40.
Mali geniji z dronom so zadnja novost Minimaxa

Francoski Team DroniX (foto: Technicolor Animation Productions/France Televisons/IPPR)

Poletna vročina je že pokazala zobe, julijski večeri pa bodo na televizijskem programu Minimax, ki je specializiran za otroške in najstniške vsebine, rezervirani za novo francosko risano serijo. Serija se imenuje ‘Team DroniX’ in prvič bo na vrsti že jutri (v soboto, 10. julija) ob 20.40, nato pa bo predvajana prav vsak večer. V prvi sezoni ‘Team DroniX’ je bilo posnetih 26 epizod.

Serija je sicer zelo sveža in aktualna, kar ni preveč presenetljivo, saj je bila v Franciji premierno predvajana predlani – leta 2019. Zgodba risane serije govori o dogodivščinah skupine mladih prijateljev, ki skupaj gulijo šolske klopi na Hawkings akademiji, kjer se učijo o najsodobnejših tehnologijah in spoznavajo pasti, ki jih tehnologija prinaša. Vsaka epizoda pa je dolga natanko dvajset minut.

»Drzen pilot Buck Roquette, nadobudni oblikovalec Tom Chessmat in deklica, ki je po svojem očetu podedovala neverjetne inženirske talente, Vicky Risk, so še posebej navdušeni nad tehnologijo dronov, zato se odločijo, da bodo tudi sami ustvarili svoj lasten dron. Ne predstavljajo pa si, da bo njihova genialna naprava pritegnila toliko pozornosti in da se bo zanjo potegovala celo zloglasna tolpa Vulture Corp,« razkriva napovednik.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.