Naslovnica Trendi Mala noga začenja obdobje družinskih filmov

Mala noga začenja obdobje družinskih filmov

Avtor: Spletno Uredništvo

Po poletnem zatišju so se dokončno prebudili tudi filmski distributerji, saj počasi vstopamo v del zadnji leta, ko največ ljudi in tudi največ družin obiskuje kinodvorane. Tako jutri (11. oktobra) v slovenska kina prihaja risani film z vrhunsko igralsko zasedbo, izvirno glasbo in s toplim sporočilom – Mala noga. Mala noga bo gledalce popeljala v deželo snega in ledu, kjer se zgodi legendarni nesporazum.

mala nogaFilmska zgodba Male noge prinaša zabavo za družine in morda bo tudi kdo začel verjeti v pošasti (foto: Blitz Slovenija) 

 

Animirana družinska komedija MALA NOGA na glavo obrne enega največjih mitov, ko brihtni mladi jeti odkrije nekaj, za kar je mislil, da ne obstaja – človeško bitje. Novica o tej »mali nogi« hudo pretrese preprosto skupnost jetijev; sprašujejo se, kaj vse bi še utegnilo obstajati zunaj njihove zasnežene vasice. Ideja o srečanju je porodila zgodbo o prijateljstvu, pogumu in veselju do odkrivanja novih stvari.

Vesela, nasmejana pustolovščina se dogaja v očarljivem zasneženem svetu nad oblaki. Vse se začne, ko se človek po imenu Percy znajde iz oči v oči – ali, če smo natančni, iz oči v kolena – z jetijem po imenu Migo. To osupljivo srečanje oba povede na nepričakovano popotovanje, polno odkritij, ki jima bo omogočilo večjo tolerantnost, izzvalo njuno zakoreninjeno premišljanje in jima pokazalo, da se v življenju lahko zgodi več kot le tisto, kar sta si sploh mislila, da je mogoče.

Film popelje gledalca skozi svet, poln domišljije, srčnosti, humorja in dobre volje. Edinstvene like oživljata najsodobnejša animacijska tehnologija, ki najde toplino tudi v najbolj hladnem podnebju, ter raznolika igralska zasedba, ki prihaja tako s filma, TV, iz športa in glasbe: likom glasove posojajo Channing Tatum (Migo), James Corden (Percy), Zendaya, Common, LeBron James, Danny DeVito, Gina Rodriguez, Yara Shahidi, Ely Henry in Jimmy Tatro.MALA NOGA na velika platna prihaja 11. oktobra.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.