Naslovnica Trendi Lucy je v blagajne prinesla skoraj pol milijarde dolarjev

Lucy je v blagajne prinesla skoraj pol milijarde dolarjev

Avtor: Spletno Uredništvo

Planet TV za ta konec tedna pripravlja dve novosti. Jutri popoldan bo na sporedu oddaja ‘Moja dežela’, v nedeljo zvečer pa akcijski film Luca Bessona z naslovom ‘Lucy’.

 Lucy je v blagajne prinesla skoraj pol milijarde dolarjev

 Zgodba o nezaustavljivi Lucy je postala temelj za enega najboljših Bessonovih filmov (fot: PR Planet TV).

 

Jutri, v soboto bo ob 16.45 bo na Planet TV na sporedu oddaja ‘Moja dežela – lepa in gostoljubna’.  V oddaji bodo predstavili najlepše in najbolj gostoljubne kraje Slovenije, a ne katerekoli, ampak sveže nagrajence posebnega natečaja Turistične zveze Slovenije. Voditeljica oddaje bo Jerca Zajc Šušteršič, ki bo najbolj mikavne kotičke dežele na sončni strani Alp predstavila na svojstven način.  V nedeljo (18. oktobra) pa se zvečer obeta še druga novost ‘planetarnega vikenda’.

Ob 20. uri bo namreč premierno na sporedu akcijski film ‘Lucy’, ki ga ljubitelji filma zagotovo ne bodo spregledali. Scenarist in režiser je namreč slavni Luc Besson, v glavni vlogi blesti Scarlett Johansson, predvsem pa je ta filmska produkcija (ob 40-milijonskem proračunu) v blagajne prinesla skoraj pol milijarde ameriških dolarjev! Filmska zgodba se zaplete, ko plavolasa Lucy, nič hudega sluteča za svojega fanta dostavlja kovček njegovemu poslovnemu partnerju. Dekle namreč ugrabijo, omamijo in izkoristijo za prevoz droge. 

“Ko kemikalija začne pronicati v njeno telo, se Lucy začne spreminjati: sposobnosti njenih možganov se povečajo do stopnje, ki so jo prej lahko le predvidevali. Ko poskuša zaznati in razumeti neverjetne spremembe, začenja Lucy čutiti vse okoli sebe – prostor, zrak, vibracije, ljudi, celo težnost. Razvije nadčloveške sposobnosti, telepatijo, telekinezo in še vrsto neverjetnih zmogljivosti,” razkriva napovednik tega akcijskega spektakla. A obenem napovednik ne izda, kako se zgodba razplete. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.