Naslovnica Trendi LP, Lena kmalu starta z drugo sezono

LP, Lena kmalu starta z drugo sezono

Avtor: Spletno Uredništvo

Prva programska novost leta 2020 prihaja s programa Voyo. Največji slovenski video-arhiv, ki je del mreže Pro Plus, bo od 19. januarja začel predvajati 2. sezono priljubljene originalne domače serije ‘LP, Lena’.

LP Lena kmalu starta z drugo sezono Originalna serija ‘LP, Lena’ se z drugo sezono pridružuje Voyovim slovenskim originalom ‘V dvoje’, ‘Truplo’, ‘Lajf je tekma’ ter vsem ostalim vsebinam videoteke Voyo (foto: PR Pro Plus)

 

V prvi sezoni je serija ‘LP, Lena’ gledalcem ponudila vpogled v raztreseno življenje študentke Lene, polno pripetljajev in ljubezenskih dogajanj. Simpatično zmedeno Alenko Prešern – Leno so lahko spoznali v obdobju študentskega življenja med absurdnimi pripetljaji, nemogočimi situacijami in razburljivimi prijatelji. Producenta serije Eva Tomazin in Žan Žveplan sta razkrila, da bo zgodba v drugi sezoni še bolj dinamična in napeta. Lena se namreč podaja po poti zrelejšega in bolj odgovornega odnosa do sebe, do partnerjev in svojih najbližjih.

»Lena bo v prihajajoči sezoni čutila posledice svojih preteklih odločitev in dejanj. Trudila se bo, da bi popravila stare napake, a pri tem napravila še nekaj novih. Še naprej jo bodo zabavali in tolažili njeni prijatelji, srečala pa se bo tudi z ljudmi, ki bodo pomembno zaznamovali njeno življenje in jih gledalci še ne poznajo. Lena bo zaskrbljena, skrbna, delavna, navihana, krivična, zabavna, naveličana, živahna. Njena pot v odraslost se torej nadaljuje in Lena je vedno skoraj na cilju,« pa je o drugi sezoni povedala glavna igralka Sara Dirnbek.

Kot so sporočili s Pro Plusa, bodo tudi v drugem nizu nadaljevanke igrali Maša Grošelj, Miha Rodman, Zala Ana Štiglic, Jurica Marčec, Jan Bučarja, Jan Nejc Cijan Garlatti, Peter Frankl, Miha Možina in Vesna Kuzmić. v serijo pa vstopajo tudi novi liki – Uroš Smolej v vlogi psihoterapevta, Desa Muck v vlogi ekstravagantne Zaline mame, Primož Vrhovec v vlogi Leninega nadrejenega ter Silva Čušin, ki bo v vlogi Janove nadrejene.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.