Naslovnica Oglaševanje Založba Triskelion – knjige nam odprejo vrata v različne svetove

Založba Triskelion – knjige nam odprejo vrata v različne svetove

Avtor: Spletno Uredništvo

Knjiga je odlično darilo in včasih nam lahko spremeni način življenja ali pogled na svet….

Založba Triskelion knjige nam odprejo vrata v različne svetove

Knjige nam odprejo vrata v različne svetove ter obogatijo besedni zaklad…..(foto: Enter Point Slovenija) 

 

Založba Triskelion obstaja od leta 2015 in se ukvarja z izdajanjem kakovostnih knjižnih del svetovnih ter tudi najboljših domačih avtorjev. Vendar pa je naše poslanstvo precej širše, kar razkriva že izvor imena Triskelion. Triskelion namreč predstavlja trojnost in je hkrati en od najbolj znanih simbolov keltske tradicije.

Poleg zagotavljanja kakovosti izdanih knjig želimo pri Založbi Triskelion s pestrostjo najrazličnejših vsebin prispevati k pozitivnemu razmišljanju v smeri splošnega napredka človeštva, prav tako pa k spodbujanju branja pri vsakem posamezniku.

Branje je namreč v današnjih digitalnih časih še posebej pomembno, saj lahko bistveno obogati naša znanja, oplemeniti naš besedni zaklad, ali pa nas preprosto prenese nekam daleč stran v drugi svet in nas odmakne od pogosto zelo sivega vsakdanjika.

Založba Triskelion knjige nam odprejo vrata v različne svetove 1

Branje je v teh “digitalno-sodobnih” časih izredno pomembno….(foto: 3skelion.si)

 

Ponudba in povpraševanje

Da bi vam olajšali izbiro in vam prišli nasproti, smo pri Založbi Triskelion že pred časom vzpostavili izjemno sodoben spletni portal, ki je obenem pregleden ter hkrati omogoča preprosto iskanje želenih vsebin.

Preko tega modernega pripomočka vam v vsakem hipu nudimo dostop do pestre palete različnih knjižnih žanrov, do nadvse mamljivih popustov in tudi do privlačnih nagradnih iger, pri čemer so vam na voljo praktični iskalni filtri, prek katerih še hitreje preverite trenutno ponudbo.

Predvsem pa vam Založba Triskelion omogoča vse prednosti sodobnega nakupovanja prek spleta, kot so hitrost, varnost, zanesljivost, enostavnost postopkov in nakupovanje brez obveznosti.

Zagotovljena je tudi brezplačna dostava za vse nakupe nad 49 evrov, prav tako lahko spremljate pot naročila, možno pa je tudi vračilo artiklov.

Kaj Vam nudimo?

Kakovostna knjižna dela avtorjev iz Slovenije in z vseh koncev planeta, ki jih ponujamo pri Založbi Triskelion, se delijo na knjige, revije in ostalo oziroma dodatno ponudbo.

Področje knjig je ločeno po žarnih, kot so leposlovje, kriminalke, romantične zgodbe, fantazijska doživetja, moderni romani, otroško-mladostniška in stvarna literatura.

Posebej velja omeniti prav stvarno literaturo, saj zajema področja astrologije, numerologije, duhovnosti, ezoterike, osebne rasti, medsebojnih odnosov, zdravja, nege telesa in prehrane.

Poleg tega poudarjamo še tri specialne segmentne naše bogate ponudbe – kaj je najbolj ugodno, kaj se napoveduje za bližnjo prihodnost in kaj iz ponudbe še posebej toplo priporočamo v branje.

Pa ne le za knjige – podobna klasifikacija velja tudi za revije in za našo dodatno ponudbo. Pri vsej naši ponudbi pa se zavestno trudimo, da so publikacije primerne za čim bolj širok krog bralcev.

Založba Triskelion knjige nam odprejo vrata v različne svetove 2

Bogata zbirka kakovostnih avtorjev že čaka na vas….(foto: 3skelion.si)

 

Založba Triskelion – ker nam knjiga oplemeniti življenje, prinaša navdih, daje spodbudo in širi modrost!

 

Založba Triskelion
Proletarska cesta 4
1000 Ljubljana

Kontakt:
Tel: +386 (0)1 510 77 77
Fax: +386 (0)1 510 80 80
E- mail: info@3skelion.si
Spletna stran: www.3skelion.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.