Naslovnica Trendi Letos bodo kraljevale pisane kombinacije

Letos bodo kraljevale pisane kombinacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Pred dnevi je v štajerski prestolnici potekala Europarkova spomladanska modna revija, na kateri so vrhunski modeli predstavili najnovejše modne smernice za prihajajoče tople mesece. Pestra paleta novih modnih izdelkov je nakazala, da bodo letos v ospredju pisane kombinacije, strgan jeans in lahkotnost.

FOTO 2 foto Marko Pigac

Letos se potiski s črtami neizbežno kombinirajo s cvetličnimi vzorci (foto: Marko Pigac)

 

V Mariboru so opravili s prvo spomladansko modno revijo. Po pisti se je sprehajalo 13 doma in v tujini uveljavljenih modelov, ki so predstavili cvet vzorcev pomladne kolekcije. Med več kot 80 uporabnimi modnimi kombinacijami so izstopali predvsem kroji kopalk, pisanost sandalov, raztrgani jeans in poslovne oblekice, pri katerih letos prevladujeta lahkotnost in pisanost. Sezona kratkih rokavov je tako skoraj odprta.

“Letošnja pomlad nosi v sebi simboliko 18 trendov. Najvidnejši so ciklamna barva, potiski s pikami in črtami ter cvetlični vzorec, ki ga lahko vidimo tako na vrhnjih oblačilih kot čevljih. Razveselili smo se tudi eksplozije barv, ki bo sledila v vročih mesecih, ko bodo iz zvočnikov naših avtomobilov na poti na zasluženi oddih odmevali verzi raperja ChalletaSalleta, ki je na modni reviji dodobra razgrel obiskovalce,” so zapisali v sporočilu za javnost trgovskega centra Europark.

Modno revijo, ki je postregla z aktualnimi modnimi zapovedmi, je povezovala uspešna pevka in modna navdušenka Špela Grošelj. »Sončni in topli dnevi me navdajajo s posebno energijo in temu primerno sem rada tudi oblečena. Europarkova modna revija je odlična priložnost, da na enem mestu vidim, kateri kosi oblačil so »in«. Predvsem se veselim letošnjih pisanih cvetličnih vzorcev,« je dejala Špela, ki je tako priznala, da si bo tudi sama privoščila novosti v svoji spomladanski garderobi. 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.