Naslovnica Trendi Leto življenja je na VOYO pravi hit

Leto življenja je na VOYO pravi hit

Avtor: Spletno Uredništvo

Decembra so na VOYO ekskluzivno predvajali premiero prvega hollywoodskega filma ‘Leto življenja’ (Life in a Year) slovenskega režiserja Mitje Okorna. Film govori o tragični ljubezenski zgodbi, med uporabniki storitve VOYO pa hitro postal precej bolj priljubljen, kot je na mednarodni ravni.  

Na smrt bolno Isabello igra Cara Delevingne, njenega fanta Daryna pa Jaden Smith (foto: PR VOYO/PRO Plus)

Decembra so na VOYO objavili ekskluzivno premiero prvega hollywoodskega filma ‘Leto življenja’ (Life in a Year) slovenskega režiserja Mitje Okorna. Film govori o tragični ljubezenski zgodbi med fantom in bolnim dekletom, ki mu ostane le še leto dni življenja.  Kljub temu, da današnji čas najbrž ni najbolj primeren za žalostne filme, saj je žalosti dovolj v vsakodnevnem življenju, je drama na VOYO hitro postala prava uspešnica .

»V prvih 14 dneh po premieri, ki je bila 14. decembra, je se je film zavihtel na prvo mesto gledanosti med filmi na VOYO. Vse do danes si ga je ogledal že vsak drugi VOYO naročnik, nekateri celo večkrat, dosegel je rekordno gledanost in postal najbolj gledan film na VOYO vseh časov. Uspeh, poleg rezultatov, potrjujejo predvsem gledalke in gledalci sami, ki so se na film odzvali polni čustev, pohval in ganjenosti,« so sporočili s PR službe za VOYO.

Slovenski odzivi na film so bili torej presenetljivo množični, čeprav je večina ljudi jokala ob gledanju. Medtem pa na mednarodnem nivoju film ni takšna uspešnica, kot pri nas doma. Trenutno ima IMDB oceno 5,5, kar sicer še sodi med dobre filme, a nič več od tega. Prav tako je film potreboval kar tri leta, da je sploh ugledal luč sveta, pa še tedaj ga distributerji  niso preveč promovirali.

Slovenski filmski kritiki pravijo, da je ‘Leto življenja’ Okornu odprl vrata v Hollywood. Zakaj torej od leta 2016, ko je ta film nastal, pa do danes ni Okorn ni več režiral nobenega ameriškega filma?

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.