Naslovnica Oglaševanje Leskovplast – najboljše za vaš dom

Leskovplast – najboljše za vaš dom

Avtor: Spletno Uredništvo

Ker si vaš dom zasluži kvalitetno in profesionalno stavbno pohištvo….

Ker si vaš dom zasluži le najboljše stavbno pohištvo….(foto: leskovplast.si)

Podjetje Leskovplast se nahaja v Škofljici, tik ob regionalni cesti Ljubljana- Škofljica, zato smo zelo lahko dosegljivi in zaradi naše lokacije v osrednjem delu države tudi sami lahko hitro oskrbimo prav vse kotičke Slovenije.

Leskovplast je bil ustanovljen že leta 1991, delovne izkušnje pa smo pričeli pridobivati že skoraj dve desetletji pred ustanovitvijo. Sprva smo se v Leskovplastu posvetili izdelavi karnis, pred približno 20 leti pa smo ponudbo razširili in obogatili s proizvodnjo sodobnih PVC ograj, nato pa še z izdelavo drugih izdelkov iz PVC-ja.

Izdelkom iz PVC-ja namreč škodljivi vplivi okolja ne pridejo do živega – ne vlaga, ne sonce, ne zmrzal, ne živalski paraziti in niti rja, toča ali celo kisel dež.

Prednosti podjetja Leskovplast so izjemna odzivnost, kakovostna izdelava, hitrost proizvodnje artiklov, zagotavljanje visoke kakovosti po nižjih cenah od konkurence, popolno prilagajanje potrebam strank, brezplačni nasveti in tudi brezplačne izmere.

Smo zanesljivi in se vedno držimo vseh dogovorov in vseh rokov, zaradi zaupanja v našo vrhunsko kakovost pa vam za določene artikle ponujamo dolgoletne garancije.

Poleg tega nakup naših artiklov za naše stranke pomeni predvsem velik prihranek na času in na denarju. PVC ograj namreč ni potrebno barvati, čistiti in kakorkoli vzdrževati, imajo dolgo življenjsko dobo, niso gorljive, možno pa jih je celo reciklirati.

Ponudba

V prodajni ponudbi podjetja so danes PVC vrtne ograje, PVC balkonske in stopniščne ograje ter karnise.

PVC VRTNE OGRAJE

Vse naše PVC vrtne ograje so zelo odporne, funkcionalne in privlačnega estetskega videza, poleg tega imajo dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo nobenega vzdrževanja. Naj gre za vrtiček, dvorišče, atrij ali za zunanji prehod do drugega objekta – PVC ograja Leskovplast bo Vašemu prostoru zagotovo dala svež in hkrati precej lepši videz.

V našem podjetju lahko PVC vrtne ograje povsem prilagodimo željam strank. Tako lahko izberete ograjo v različnih barvah (beli, sivi, oker, rjavi …), izdelavo na ključ ali pa lastno montažo, višino ograje (med 50 cm in 200 cm), gostoto ograjnih letev, vertikalno (z izbočenim, ravnim, vbočenim ali cikcak oblikovanim zgornjim delom) ali horizontalno postavitev letev ter enostranska ali dvostranska (na obeh straneh je ograja enakega videza) ograjna polja…

PVC BALKONSKE IN STOPNIŠČNE OGRAJE

Tudi PVC balkonske ograje podjetja Leskovplast so izjemno obstojne, odporne na zunanje vplive, uporabne, lepega modernega videza in nezahtevne za vzdrževanje. Primerne so za vse vrste balkonov, teras, pergol, ekoloških otokov in pa tudi stopnišč. PVC ograje Leskovplasta bodo zagotovo opazno polepšale Vaše zunanje ambiente.

PVC balkonske ograje lahko podobno kot vrtne ograje izdelamo popolnoma po zahtevah naših strank. Tako lahko izbirate med različnimi barvami (beli, sivi, oker, rjavi …), izdelavo na ključ ali pa lastno montažo, sami lahko določite višino ograje (običajno okrog 100 cm, sicer pa po dogovoru), gostoto ograjnih letev, vertikalno, diagonalno ali horizontalno postavitev letev, enostranska ali dvostranska ograjna polja.. Ograja je na zgornji strani običajno zaključena z naslonom, poleg tega pa je na voljo tudi verzija z uporabo cvetličnih korit.

Vaša terasa bo dobila “lepši videz” z našo balkonsko ograjo…(foto: leskovplast.si)

KARNISE

V podjetju Leskovplast že vrsto let izdelujemo tudi različne vrste karnis za zavese po naročilu. Razlikujejo se po nosilnosti, videzu oziroma stilu ter po materialu, iz katerega je posamezen model karnise izdelan.

Karnisa ‘Mojca’ je tako iz trdega PVC-ja, pri karnisi ‘Klasik’ je maska iz masivnega lesa smreke, timica pa iz trdega PVC-j, karnisa ‘Ima’ je iz aluminija, enokrilna ali dvokrilna karnisa ‘Enotirna’ in ‘Dvotirna’pa sta iz kombinacije aluminija in PVC-ja. Karnisa ‘Barok’ je iz masivnega lesa smreke ali bukve in je na voljo tudi v posebnih izvedbah z dvojnimi, skrajšanimi in zaključnimi nosilci. Tudi karnisa ‘Barok mini’ je iz masivnega lesa smreke ali bukve, a s krajšimi nosilci in s palico manjšega premera. Karnisa Vitra pa je prav tako iz masivnega lesa smreke ali bukve, a so nosilci še krajši in palica najtanjša.

Karnise so na voljo v več dimenzijah in v več barvah (bela, češnja, naravni svetel les, oreh temni), poleg njih pa prodajamo še obešala za zavese in lesene karnise, sponke in žabice PVC (v beli in rjavi barvi, kovinske žabice z vzmetjo (v zlati in rjavi barvi), tekače za PVC tirnice za šivanje in PVC tirnice z zaponko brez šivanja ter tekače za aluminijaste tirnice za šivanje ali za AL tirnice z zaponko brez šivanja…

V ponudbi pa imamo tudi različne vrste karnis…(foto: leskovplast.si)

Leskovplast- kjer vse izdelujemo sami, hitro, poceni in povsem po vaših željah!

Leskovplast
Tomaž Škrlec s.p.
Cesta ob Barju 40
1291 Škofljica

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 683 929
E-mail: info@leskovplast.si
Spletna stran: www.leskovplast.si

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.