Naslovnica Trendi Lepotica in pek – po turških serijah prihajajo še izraelske

Lepotica in pek – po turških serijah prihajajo še izraelske

Avtor: Spletno Uredništvo

Poletne večere na Planet TV bo dodatno popestrila nova izraelska serija ‘Lepotica in pek’. Visokoproračunska ljubezensko-komična serija bo prvič na sporedu že jutri, v petek, 5. julija, ob 21. uri. 

Lepotica in pek po turških serijah prihajajo še izraelskeGre za klasičen ljubezenski zaplet med dvema osebama zelo različnega socialnega statusa, a tokrat s komičnim pridihom (fot: Planet TV PR)

 

Visokoproračunska serija ‘Lepotica in pek’ je najprej navdušila izraelsko občinstvo, predvajali pa so jo tudi v Veliki Britaniji, medtem ko so v Združenih državah Amerike posneli svojo različico. Serija bo na Planet TV sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri, prvič že jutri. Zgodba se zaplete, ko se preprost pek se zaljubi v slavno manekenko, a na poti do skupne sreče jima stoji kar nekaj preprek – tudi njen nekdanji fant, ki ga igra Jason Lewis.

 “Noa Hollander ima vse. Je ena najbogatejših žensk v državi, njen oče je eden od stotih najbolj premožnih ljudi na svetu, ona pa živi v pravi graščini in dela kot igralka in manekenka. Njeno razmerje s hollywoodskim zvezdnikom Petom Evansom je v središču medijskega zanimanja in čeprav sta se zdela popoln par, se razideta. Mediji so prepričani, da jo je varal. Amos Dahari je mladenič, ki živi s starši v prenatrpanem stanovanju v predmestju Tel Aviva. Kot pek je zaposlen v družinskem podjetju in večino časa preživi pred pečic, z ustvarjanjem pit pa zasluži minimalno plačo.

Ko ni v službi ga maltretira njegovo dekle Vanessa, s katero sta skupaj že devet let. Vanessa komaj že čaka na zaroko in prepričana je, da je nocoj napočil ta čas. A ta večer Noa in Amos zavijeta v isto restavracijo. Ona, da bi našla uteho po razhodu, on pa, da bi ubežal poroki. Srečala se bosta po naključju, a tega nikoli ne bosta pozabila. Za trenutek se njuna avantura zdi mogoča. A le za trenutek. Tu so namreč Noin oče, njen agent, nekdanji fant, Amosova družina in njegova bivša ter razlike med njima v denarju, okolju in drugod. Tudi Noa in Amos najdeta veliko ljubezenskih preprek” so razkrili na Planet TV.

Glavna igralca Rotem Sela in Aviv Alush sta po zaslugi uspešne serije postala eden najbolj prepoznavnih izraelskih TV-parov. Rotem Sela je tudi v resnici manekenka (glavna vloga pa je bila sicer napisana z Bar Refaeli), v stranski vlogi Noinega nekdanjega fanta pa nastopa Jason Lewis, ki se ga gledalke zagotovo spominjajo iz Seksa v mestu. Poleg povsem nove izraelske serije se na slovenske ekrane vrača legendarna angleška serija ‘Samo bedaki in konji’ (Only Fools and Horses). Prigode bratov Trotter bodo od jutri dalje na Planetu na sporedu vsak delavnik ob 21.30. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.