Naslovnica Trendi Leonart je prek spleta v živo predstavil Vrh sveta

Leonart je prek spleta v živo predstavil Vrh sveta

Avtor: Spletno Uredništvo

Glasbena skupina Leonart je včeraj v živo predstavila svoj drugi album, ki so ga poimenovali ‘Vrh sveta’. Dogodek je v celoti potekal pred spleta, oziroma prek FB profila Leonarta, spremljalo pa ga je več kot 2000 ljubiteljev dobre glasbe.

 

Leonart je prek spleta v živo predstavil Vrh svetaPredstavitev alubma je potekala na odru dvorane Gustaf v mariborski Pekarni (foto: FB Leonart)

 

Štiričlanski glasbeni kolektiv Leonart, ki obstaja že šest let, je včeraj iz mariborske Pekarne predstavil svoj drugi album, ki so ga poimenovali ‘Vrh sveta’. Skupino sestavljajo Sebastijan Lukovnjak (vokal, kitara), Andrej Knehtl (kitara, spremljevalni vokal), Martin Počkarbas (kitara, spremljevalni vokal) in Marko Brvar (bobni). Pri nastanku albuma je sodeloval tudi klaviaturist Tine Brglez, ki pa ga včeraj ni bilo na odru.

Omeniti velja še glasbene goste, kot so bili Maja Pihler Bilbi, Tomaž Vertuš in Blaž Korez, za ‘intro, povezovanje, napovedovanje in intervju v živo je poskrbel novinar in voditelj Matej Regent. Prvi album Leonarta ‘Visoko v nebo’, se je očitno ‘zelo dobro prijel ‘ med slovenskimi ljubitelji kakovostne glasbe, saj je premiero drugega albuma prek spleta včeraj spremljalo več kot 2000 gledalcev.

Producent ‘Vrha sveta’ je bil Martin Bezjak, za originalno vizualno podobo albuma pa je poskrbel znani mariborski umetnik Nenad Cizla. »Album, ki je že na voljo v spletni trgovini skupine, vsebuje povezavo do digitalnega prenosa, ki bo kasneje služila kot kanal za lansiranje novih glasbenih stvaritev, ‘Vrh sveta’ pa je dostopen tudi na vseh glasbenih platformah (Spotify, Apple Music itd.),« so še pojasnili s PR službe skupine.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.