Naslovnica Trendi Kviz Milijonar v dobrodelni izvedbi za pomoč Ukrajini

Kviz Milijonar v dobrodelni izvedbi za pomoč Ukrajini

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV prihajajo novice o posebnih dobrodelnih oddajah kviza Milijonar in o dobri gledanosti oddaje-eksperimenta z naslovom ‘Poroka na prvi pogled’.
Kviz Milijonar v dobrodelni izvedbi za pomoč Ukrajini

Deskar na snegu Filip Flisar in stand-up komik Uroš Kuzman na Milijonarju (foto: PR Planet TV)

V tednu, ki prihaja, se na Planetu TV napovedujeta dve posebni oddaji kviza Milijonar. Znani kviz Milijonar, ki je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45, bo namreč ta teden posvetil obe oddaji za dobrodelne namene. Voditelju Juretu Godlerju se bodo pridružili nekateri znani obrazi iz športnih krogov in iz slovenske estradne scene, ki bodo pomagali zbirati denar za pomoč prizadetim v vojni v Ukrajini.

»V ponedeljek, 28. marca, se bosta ob 19.45 na vroči stol nasproti voditelja Jureta Godlerja v paru usedla Alenka Dovžan in Tomi Meglič ter olimpijca Gloria Kotnik in Tim Mastnak. Na vprašanja bodo v prihodnjih oddajah med drugim odgovarjali tudi pevec Matjaž Jelen, zmagovalka Exatlona Marjanca Polutnik, skakalka Špela Rogelj in glasbenik Challe Salle,« so o teh dobrodelnih oddajah napovedali s Planet TV.

Druga novica, ki prihaja s te televizijske mreže, pa govori o dobri gledanosti oddaje-eksperimenta z naslovom ‘Poroka na prvi pogled’. Čeprav zlobneži pravijo, da oddaja najbrž bolj sodi v žanr znanstvene fantastike, pa je občinstvu čedalje bolj všeč. Medtem ko so sodelujoči pari opravili prvo ceremonijo zaobljub, je zadnja epizoda dosegla povprečni rating 6,4-odstotke ter povprečni delež gledalcev 21,6-odstotkov v ciljni skupini med 18 in 64 leti.

S Planet TV so poudarili, da ‘Poroka na prvi pogled’ še posebno odlično gledanost dosega v skupini žensk med 18 in 64 letom, saj je imela sredina oddaja v tej skupini celo 9-odstotni povprečni rating in 28,3-odstotni delež gledalcev. Ta zares edinstven eksperiment, ki lahko sodelujočim izjemno polepša ali pa tudi precej poslabša življenje, je na Planetu sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.