Naslovnica Trendi Kinematografi danes spet odpirajo vrata

Kinematografi danes spet odpirajo vrata

Avtor: Spletno Uredništvo

Medtem, ko se bo s ponedeljkom v Sloveniji uradno končala epidemija koronavirusa, pa že danes svoja vrata odpirajo prvi kinematografi v Sloveniji. Seveda ob upoštevanju preventivnih zdravstvenih ukrepov, a gre vseeno za nov opazen korak proti normalizaciji javnega življenja.

Kinematografi danes spet odpirajo vrata

Po programu naj bi bil prvi predvajan Disneyev animirani film ‘Naprej’ (foto: kolosej.si)

 

Ljubljanski kino Kolosej se danes ponovno odpira in začenja z javnim predvajanjem filmov. Seveda bodo morali obiskovalci upoštevati določene preventivne zdravstvene ukrepe, a gre vseeno za nov opazen korak proti normalizaciji javnega življenja v Sloveniji. »Takšna vesela novica, zahteva dodatno praznovanje: v restavraciji Rosso Verde bo na ta dan potekala slavnostna akcija 1+1 pizza gratis,« so zadovoljno sporočili s Koloseja.

Kolosej Ljubljana bo od prvega dne predvajanja po več kot dvomesečnem premoru nudil zares pestro paleto filmov: triller-grozljivko ‘Prebadanje’, kitajsko dramo ‘Zbogom, sin moj’, akcijsko pustolovščino ‘Bloodshot’ , francosko komično dramo ‘Posebni’, družinsko komedijo ‘Razkrila sem vohuna’, športno dramo ‘Izven igrišča’, animirano komično pustolovščino ‘Naprej’, romantični film ‘Navadna ljubezen’, triller ’21 mostov’, grozljivki ‘Nevidni človek’ in ‘Fantazijski otok, pustolovski ‘Klic divjine’ ter še vrsto drugih. 

Če objavljeni urnik drži, bo ob 14.40 prvi predvajan animirani film ‘Naprej’ . “Animiran film iz studijev Disney in Pixar, z naslovom ‘Naprej’ je postavljen v podeželje fantazijskega sveta in nam predstavi dva najstniška brata škrata, ki se odpravita na popotovanje, da bi odkrila, ali je še vedno kaj čarovnije na svetu. Zgodba nam predstavi Tiana, vilina, ki je izgubil očeta, še preden se je rodil. Negotov in introvertiran, želi biti Tian samozavesten in močan – in prepričan je, da bi bil oboje, če bi odraščal s svojim očetom,” prvi napovednik. 

Sicer se bo v Sloveniji s ponedeljkom epidemija koronavirusa tudi uradno končala, vseeno pa iz drugih kinematografov ni prav veliko vesti. Družba Cineplexx, ki ima v lasti kina v Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Celju, Kopru in Kranju vse od 10. marca do danes ni objavila nobene novice o tem, kdaj naj bi spet začeli delati.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.