Naslovnica Slovenija Kdo je videl Majo Veras?

Kdo je videl Majo Veras?

Avtor: Spletno Uredništvo

Po slovenskem spletu je zaokrožil video, v katerem hči prosi za pomoč, da bi našli njeno pogrešano mati. 54-letna Maja Veras iz Ljubljane je izginila v nedeljo 17. junija in doslej še ni sledu o njej.

MajaVeras Maja Veras je izginila v slovenski prestolnici, zato je malo verjetno, da je tisto nedeljo, ali tudi kasneje, prav nihče ni videl (foto: klip.si)

54-letna Maja Veras iz Ljubljane je bila nazadnje opažena v nedeljo, 17. junija 2018, v bližini svojega doma. Od tedaj pa več ni ne duha ne sluha o njej, zato se je njena hčerka Kristina Veras Brzin na javnost obrnila z videosporočilom, oziroma s prošnjo za pomoč.

“Pozdravljeni. Vse ljudi lepo naprošam, iz srca, da delite ta video, da najdemo mojo mami Majo Veras, ki je pogrešana oseba. Lepo prosim. Pogrešam jo in bi rada, da jo čimprej najdemo. Hvala vsem iz srca,” se glasi kratko, a presunljivo sporočilo. 

Pogrešana Maja je visoka okoli 170 centimetrov, ima pa rdečkasto sive lase. Policijska uprava Ljubljana naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad (01 589 60 00). Lahko pa tudi pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.