Naslovnica Trendi Kdo bo Bar zapustil s 50.000 evri v žepu?

Kdo bo Bar zapustil s 50.000 evri v žepu?

Avtor: Spletno Uredništvo

Prvi teden novega leta bo prinesel tudi velikega zmagovalca ali zmagovalko resničnostnega šova Bar. Na Planetu TV se za 50.000 evrov se potegujejo Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea, zmagovalca pa ne bodo določili le telefonski glasovi, ampak tudi zaslužek v finalnem tednu Bara.

Bar Finale 1Gledalci lahko še vedno glasujejo za svojega najbolj priljubljenega člana šova Bar (foto: PR Planet TV) 

 

Prvi dnevi novega leta bodo prinesli tudi novega zmagovalca ali zmagovalko Bara. Kdo se bo veselil končne zmage, bo znano v finalni oddaji, ki bo v soboto, 5. januarja, ob 20. uri na sporedu na Planet TV“Gostinstvo, spletke in zabavljaštvo – v Baru smo videli vse. A glavno nagrado bo na koncu odnesel le en. 

Glasovalne linije za velikega zmagovalca ali zmagovalko resničnostnega šova Bar so že nekaj dni odprte. Bo na koncu znova slavil moški, ali bo to ženska? Možnost, da domov odnesejo 50.000 evrov, ima šest tekmovalcev: Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea.” so pred zaključkom serije spomnili na Planetu.

Glasovanje bo mogoče vse do finala, k telefonskim glasovom pa bo v finalu prištet tudi zaslužek v Baru, pretvorjen v glasove. Vseh šest finalistov tako tekmuje vsak zase in si prizadeva za čim večji zaslužek. Glasovanje poteka prek SMS, 090 in USSD, več informacij o glasovanju pa je na voljo na spletni strani Planet TV. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.