Naslovnica Trendi Kaznilnica odrešitve izstopa iz velikonočnega programa filmov na Kanalu A

Kaznilnica odrešitve izstopa iz velikonočnega programa filmov na Kanalu A

Avtor: Spletno Uredništvo

Tudi za velikonočne praznike se na Kanalu A obeta cela serija filmskih poslastic. Med vsemi nedvomno izstopa prvi film, ki bo na sporedu že jutri zvečer. ‘Kaznilnica odrešitve’ je bila namreč nominirana za 7 Oskarjev, na spletni strani IMDb pa se z izjemnim povprečjem 9,2 nahaja kar na prvem mestu. Morda gre torej celo za najboljši film vseh časov.

 Kaznilnica odrešitve izstopa iz velikonočnega programa filmov na Kanalu A

Duo Robbins-Freeman v prizoru iz izjemnega filma ‘Kaznilnica odrešitve’ (foto: PR PRO Plus)

 

Velikonočne praznike bo na Kanalu A zaznamoval že prvi večerni film in sicer bo jutri, v soboto (11. april) ob 20. uri na sporedu film ‘Kaznilnica odrešitve’ (Shawshank Redemption). Film iz leta 1994, ki je nastal po noveli Stephena Kinga, je bil namreč nominiran za kar sedem Oskarjev in je na spletni strani IMDb najbolje ocenjen film. Film, v katerem igrata glavni vlogi Tim Robbins in Morgan Freeman, ima namreč neverjetno povprečje 9,2 (ali po drugih podatkih celo 9,3).

Po koncu te filmske mojstrovine bo sledila druga, še malce starejša in še bolj akcijsko obarvana. Na sporedu bo namreč nadaljevanje franšize o Jamesu Bondu. Tokrat bo na vrsti film iz leta 1983 ‘Nikoli ne reci nikoli’ (James Bond: Never Say Never Again), v katerem agenta 007 igra filmska legenda Sean Connery. Bond je med drugim prepoznaven tudi po luksuznih avtomobilih, na Kanalu A pa se jim bodo posvetili v nedeljo.

»V nedeljo bomo v avtomobilistični oddaji Volan tokrat predstavili luksuzna vozila. Volanovec Matej bo ob 18. uri preizkusil najboljšega med najboljšimi – RollsRoyca,« sporočajo z družbe Pro Plus. Nedeljski večer bo ob 20. uri začela ‘Butec in butec’ (Dumb and Dumber), v kateri Jim Carreyju in Jeffu Danielsu mojstrsko odigrata vlogi butcev. Ponedeljkov večer bo v znamenju naravnih katastrof.

Ob 20. uri bo na vrsti pandemiološki film ‘Izbruh’ (Outbreak), ki se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo Dustin Hoffman, Rene Russo in Morgan Freeman, nato pa sledi apokaliptični film ‘Potres jakosti 10.0’ (10.0 Earthquake). Torkov večer bo bolj sproščen, saj bo na sporedu komedija ‘Showtime’ (Showtime) z vrhunskim igralskim tandemom – Robert De Niro in Eddie Murphy.

V sredo zvečer bo na vrsti akcijski triler ‘Nevidni jezdec: Duh maščevanja’ (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) z Nicolasom Cageom. V četrtek bo sledila romantična komedija ‘V dobri družbi’ (In Good Company), v kateri glavne vloge igrajo Dennis Quaid, Scarlett Johansson in Topher Grace. Teden bo v petek zaključil akcijska kriminalka ‘Dragoceni tovor’ (Precious Cargo), v katerem igra slavni Bruce Willis.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.