Naslovnica Trendi Kavastura bo v živo predstavila album v živo

Kavastura bo v živo predstavila album v živo

Avtor: Spletno Uredništvo
Z Društva Kapa so napovedali nov nastop v sicer izjemno pestrem nizu julijskih koncertov. V četrtek, 22. julija bo na Letnem vrtu Gala hale nastopila skupina Kavasutra, ki bo v živo predstavila svoj prvi album v živo z naslovom ‘Zlati stojan, lajf in Celje’.
Kavastura bo v živo predstavila album v živo

Že fotografija Kavasture na FB profilu dogodka pove veliko (foto: FB Gala Hala)

Z Društva Kapa so prav posebej najavili še enega iz sicer zelo obsežnega niza julijskih koncertov. V četrtek, 22. julija bo na Letnem vrtu Gala hale za zabavo občinstva poskrbela skupina Kavasutra. Skupino Kavasutra trenutno tvorijo Ajk Vremec na vokalu in električni kitari, Anton Lorenzutti na električni kitari in back vokalu, Žiga Ipavec na bobnih ter Timi Vremec na ‘bas-kitari’.

»Mlad band, ki ga sestavljajo člani že bolj uveljavljenih skupin, kot so Nesesari Kakalulu, Koromač in Kombo C Zlatka Kaučiča, izpiljeno inštrumentalno muziciranje podpira s hudomušnimi besedili in navihano satiro. Ne jemljejo se pretirano resno, kljub temu pa je njihova glasba še na kako visokem tehničnem nivoju – tako visokem, da se široka žanrska mešanica, ki jo igrajo, na momente zdi skorajda nelahkotna,« pravijo z Društva kapa.

Člani skupine Kavasutra bodo prihodnji četrtek na letnem odru Gale Hale predstavili svoj prvi live album. Ta premierni  koncertni posnetek Kavasture v živo se imenuje ‘Zlati stojan, lajf in Celje’, posneli pa so ga lani jeseni. Glasbena zvrst, ki se je najbolj drži bend, je zmes jazz, rocka in funka. Zlati stojan pa se imenuje nagrada za izstopajoče dosežke v slovenski zabavni industriji za odrasle, ki jo običajno podeljujejo na sejmu erotike – v Celju.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.