Naslovnica Trendi Praznični Kanal A-kcijskih komedij

Praznični Kanal A-kcijskih komedij

Avtor: Spletno Uredništvo

Podobno kot na POP TV se tudi na sestrskem Kanalu A vneto pripravljajo za božično-novoletne praznike. Tudi ‘kanalovci’ so za zadnje dni leta 2019 in za prvi dni naslednjega leta pripravili poseben televizijski program. Poudarek bo na akcijskih komedijah.

Praznični Kanal A kcijskih komedijPrizor hrbtnega dela Mela Gibsona bo očitno en od najbolj zanimivih trenutkov silvestrskega programa na Kanalu A (foto: Warner Bros)

 

Če bodo naslednji trije tedni na POP TV v znamenju družinskih filmov, smeha in romantike, pa se bodo na Kanalu A posvetili predvsem akcijskim komedijam. Tako bodo na božični večer, v torek, 24. decembra, na sporedu zabavni pripetljaji FBI agenta, ki se preobleče v debelo staro babnico, da bi pod (ogromno) krinko rešil svoje primere. Da ne bi česa izpustili, bodo zapored predvajali kar vse tri filme franšize ‘Hiša debele mame’ (oz. originalno ‘Big Mommas’ House’).

V sklopu božičnih praznikov si bodo naslednjo akcijsko komedijo na Kanalu A lahko gledalci ogledali v četrtek, 26. decembra, ko bo ob 20. uri na sporedu komedija ‘Svaka pod krinko 2’ (Ride Along 2). Film, ki je obenem ‘premiera meseca, bo gledalce ponesel v vroč Miami, kjer se bosta detektiv James in njegov nastopaški partner Ben spopadla z mamilaškim kartelom. Prava ‘overdoza’ nasilja in smeha pa se obeta za silvestrovo, ko bodo na Kanalu A od 20. ure dalje predvajali vse 4 filme franšize ‘Smrtonosno orožje’ (Lethal Weapon).

»Verjetno niste vedeli, da je bil prvi film posnet v času VHS kaset, s katerimi so imeli v izposojevalnicah veliko težav, saj so se zelo kvarile na enem delu, saj so jih gledalci ves čas prevrtavali nazaj. Verjetno ste mislili, da so si želeli večkrat ogledati legendarne prizore bojev, a to ne drži. Kasete so bile pokvarjene na delu, kjer Mel Gibson gol koraka po svoji prikolici,« so spomnili z družbe PRO Plus, ki je lastnik blagovne znamke Kanal A.

Ker je medtem tehnologija napredovala, bodo lahko ljubiteljice in ljubitelji golega, mladega Mela Gibsona (prvi film iz franšize je iz leta 1987) tokrat lahko poskusili z digitalnim ogledom za nazaj, brez tveganja, da karkoli uničijo. Sicer pa se na Kanalu A za praznične dni obetajo tudi posebne informativne oddaje. 24. in 25. decembra ter 1. in 2. januarja bo uredništvo oddaje Svet pripravilo podroben pregled iztekajočega se leta 2019.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.