Naslovnica Oglaševanje Celovite rešitve s področja strojnih inštalacij in prezračevalnih sistemov z inštalacijami JAMNIK

Celovite rešitve s področja strojnih inštalacij in prezračevalnih sistemov z inštalacijami JAMNIK

Avtor: Spletno Uredništvo

Celovite rešitve s področja strojnih inštalacij in prezračevalnih sistemov….

instalacije jamnik

Prezračevalni sistemi in strojne inštalacije….. (foto: Enter Point Slovenija) 

 

Podjetje Inštalacije Jamnik d.o.o. že od leta 1999 nudi celovite strokovne rešitve s področja strojnih inštalacij, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov. Nudimo visoko kvaliteto storitev in strokovnost.

Smo zanesljivi in hitro odzivni, spoštujemo dogovore s strankami in se zato držimo zastavljenih rokov. Dolgoletne izkušnje so prispevale k naši natančnosti ter k odličnem razmerju med kvaliteto in ceno. Med delom se v celoti posvečamo strankam in njihovim željam, zato se ponašamo z velikim številom uglednih referenc.

Nudimo izdelke z nizko porabo energije ter z željo po zmanjševanju vpliva na okolje nenehno  razvijamo nove rešitve in s pridom uporabljamo inovacije.

Smo prava izbira, če potrebujete naslednje storitve:
∞ izvajanje strojnih in vodovodnih inštalacij
∞ talno ogrevanje
∞ toplotne črpalke
∞ elektroinštalacije
∞ ogrevanje na lesne pelete
∞ prezračevanja
∞ izdelava solarnih sistemov
∞ izvajanje inštalacij plina

instalacije jamnik 1

Smo prava izbira za vse vrste inštalacij…..(foto: freepik.com)

Ker je zadovoljstvo naših strank naše ključno vodilo, vsem strankam nudimo ogled in strokovno tehnično svetovanje pred izvedbo želenega projekta. Nato na podlagi ogleda in posvetovanja pripravimo primerno ponudbo, sledi izvedba projekta in po dogovoru tudi vzdrževanje. Vedno stremimo k cilju, da je naše delo opravljeno vrhunsko, prav zato nas naše zadovoljne stranke priporočajo drugim.

Z nami lahko svoj dom spremenite v območje popolnega udobja, zasnovanega z najvišjo kvaliteto. Z uporabo blagovne znamke Daikin, katera ima za seboj že 90 let razvoja visokokakovostnih sistemov za klimatizacijo, nudimo zanesljiv in obenem visok nivo udobja pri ogrevanju oziroma hlajenju.

Posebno pozornost smo skozi vsa leta poslovanja namenjali razvoju in proizvodnji integriranih rešitev na področju ogrevanja in hlajenja. Komponente so med seboj v celoti usklajene, z združevanjem celotnega proizvodnega procesa pa zagotovimo dolgoletno zanesljivo delovanje. Usmerjenost k tehnološki odličnosti in osredotočenost na oblikovanje zagotavlja odlične uporabniške izkušnje pri zagotavljanju najviše stopnje udobja.

Odlične toplotne črpalke Daikin, ki jih uporabljamo, namreč delujejo na različne hibridne kombinacije in vire energije. So izjemno učinkovit način ogrevanja, saj izkoriščajo obnovljivo energijo, kar za naše stranke predstavlja energetsko varčno rešitev.

Z različnimi viri obnovljive energije so toplotne črpalke Daikin primerne za vse vrste objektov, hiš, stanovanj in poslovnih prostorov:
▪ zemeljski vir (ogrevanje in topla voda) je primeren za novogradnje in prenove
▪ zrak – zrak (ogrevanje in hlajenje) svetujemo pri novogradnjah, zelenih zgradbah in zamenjavi starih električnih sistemov
▪ nizkotemperaturna tehnologija zrak – voda (ogrevanje, topla voda in dodatno hlajenje) je v uporabi predvsem pri novogradnjah in zelenih zgradbah
▪ visokotemperaturna tehnologija zrak – voda (ogrevanje, topla voda in hlajenje) je pogosto uporabljena pri prenovah in zamenjavi starega kotla
▪ hibrid (ogrevanje, topla voda in hlajenje) je idealna izbira pri prenovah in zamenjavi starih plinskih kotlov

Partnerji, ki so označeni s posebnim simbolom Daikin Home Comfort Expert so bili izbrani po strogem selektivnem procesu in bili ob tem seznanjeni s tehnologijami in izdelki Daikin. Z udeležbo na raznih izobraževanjih svoje znanje redno izpopolnjujemo tako mi, kot naši partnerji in tako zagotovimo najvišji nivo storitev.

Tudi z izbiro monterja Daikin Home Comfort Expert boste zagotovo zadovoljni. Sicer se naše stranke lahko vedno obrnejo na tehnično podporo Daikina, deležne so pa tudi posebnih garancijskih pogojev in tako uživajo mnogo prednosti.

Nudimo tudi prezračevanje Blauberg, ki vam v prostoru omogoča svež zrak ter prepreči morebiten nastanek plesni. V ponudbi imamo lokalne prezračevalne naprave, ki so primerne za stanovanja, vikende in manjše objekte oziroma posamezne prostore. Namestitev je hitra in enostavna.

instalacije jamnik 2

Do popolnega udobja vašega doma z našo pomočjo…..(foto: freepik.com)

 

Za večje prostore oziroma hiše, vikende in stanovanja nudimo montažo centralnih prezračevalnih sistemov, ki imajo zelo tiho delovanje. Dodatna prednost je nizka poraba električne energije in visoka zmogljivost pretoka zraka. Odločite se lahko tudi za kopalniške naprave, ki so primerne za prezračevanje prostorov z visoko stopnjo vlažnosti, najpogosteje kopalnic. S tihim delovanjem učinkovito odstranijo odvečno vlago iz prostora.

Inštalacije Jamnik – zagotovite si vrhunsko kakovost prezračevanja, ogrevanja in hlajenja, vse v skladu z vašimi željami in potrebami.

 

Inštalacije Jamnik d.o.o.
Lanišče 39
1291 Škofljica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 40 123 003
E-mail: instalacije.jamnik@gmail.com
Spletna stran: www.toplotne-crpalke.org

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 16:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.