Naslovnica Trendi Kaj se obeta na POP TV do konca meseca

Kaj se obeta na POP TV do konca meseca

Avtor: Spletno Uredništvo
Bližajo se krompirjeve počitnice in čeprav do njih manjkata še slaba dva tedna, se na POP TV že pripravljajo nanje. Že sedaj so namreč napovedali nekaj programskih novosti in predvsem najbolj zanimive oddaje za konec meseca oktobra.
Gernika je baskovsko mesto, ki so ga nemški nacisti leta 1937 uničili iz zraka (foto: Sony PTI/Pro PLUS PR)

Z družbe PRO PLUS, pod katere okrilje sodi tudi POP TV, so najavili, kaj bo novega in kaj vse bo najbolj zanimivega na tej televizijski postaji med bližnjimi počitnicami. V ponedeljek, 26. oktobra se namreč začenjajo prvo daljše obdobje prostih dni za šolarje v šolskem letu 2021-22, po koncu tako imenovanih ‘krompirjevih počitnic’ pa je povratek v šolske klopi predviden za torek, 2. novembra.

»Med krompirjevimi počitnicami bodo otroci lahko zjutraj spremljali animirani seriji ‘Zebra Zigby’ in ‘Govoreči Toma: Superjunaki’. Premierno bomo predvajali tudi filma ‘Lažna prijateljica’ ( v soboto, 23. oktobra, ob 21.35) in špansko-ameriški film Gernika (orig. Guernica, v nedeljo, 24. oktobra, ob 22.20),« so oznanili s POP TV. Potem pa so se posvetili vsem ostalim aktualnim serijam in oddajam.

Tako so spomnili, da lahko od ponedeljka do petka ob 21. uri gledalci spremljajo trenutke na ‘Kmetiji’, v soboto je na sceni ‘Ljubezni na vasi’, kjer se med njivami in pašniki resno išče ljubezen življenja, ob 18.20 pa znani brkati Filip Flisar s svojo ‘Kuhinjo na kolesih’ po Goriški išče najboljše lokalne zgodbe in najboljše lokalne jedi. Ob nedeljah lahko gledalci že ob uri kosila gledajo novo pogovorno oddajo ‘Ena na ena’, v kateri Uroš Slak gosti znane Slovence.

V nedeljo je ob 18.05 na POP TV na sporedu tudi oddaja za mlade podjetnike ‘Štartaj, Slovenija!’, zvečer je čas za družinski šov ‘Slovenija ima talent’, v sporočilu za javnost pa so omenili še nove prigode junakov originalne slovenske serije ‘Sekirca v med’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.