Naslovnica Magazin Jesen bo spet v znamenju digitalnih odtenkov

Jesen bo spet v znamenju digitalnih odtenkov

Avtor: Spletno Uredništvo

Septembru bo ponovno na sporedu Digitalna akademija, ki jo pripravlja Slovenska turistična organizacija. Gre za serijo specifičnih izobraževanj, katera bodo potekala pod budnim očesom strokovnega mentorja.

Jesen bo spet v znamenju digitalnih odtenkov

Prizor z lanske prve Digitalne akademije v turizmu (foto: slovenia.info)

 

Septembra se vrača Digitalna akademija, katero organizira Slovenska turistična organizacija (STO). Gre za serijo specifičnih digitalnih seminarjev, ki bodo potekali pod vodstvom izkušenega strokovnega mentorja. Po lanski premierni izdaji bo letos to digitalno šolanje na vrsti šele drugič, vendar bo vseeno tokrat že na sporedu nadaljevalni nivo, program pa bo obsegal 7 dni izobraževanj in dodaten, zaključni dan. 

Med septembrom in novembrom bodo sodelujoči predelali sedem celodnevnih tematskih izobraževalnih sklopov, med 7 tedni trajanja izobraževanja pa bodo pripravili tudi strokovne naloge. »Komu je namenjeno: vsem, ki pokrivate digitalni marketing v turizmu – na ravni destinacije ali ponudnikov turističnih storitev. Imate dobro predznanje na tem področju ali ste predhodno že obiskovali osnovne nivoje digitalne akademije,« pojasnjujejo s STO.

Dodali so še, da bodo po lanskem začetnem tečaju letos za ‘nadaljevalce’ pripravili zelo aktualne teme, se poglobili v optimizacijo digitalnih kanalov z namenom povečanja prodaje, boljše predstavitve in optimizacije delovnih procesov. Pri tem bodo teoretske osnove nadgradili s številnimi primeri dobrih praks. Program ldruge Digitalne akademije in spletna prijavnica pa še nista na voljo, kar je malce nenavadno, saj je število mest omejeno. A organizatorji akademije pravijo, da bo vse objavljeno pravočasno. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.