Naslovnica Trendi Januarski sobotni večeri s Freddiem Prinzem Juniorjem

Januarski sobotni večeri s Freddiem Prinzem Juniorjem

Avtor: Spletno Uredništvo

S filmskega kanala AMC so za januarske sobotne večere napovedali tri romantično-zabavne novosti s Freddiem Prinzem Jr. v glavni moški vlogi. Romantična komedija ‘Ona je prava’ (She`s All That) bo na vrsti že jutri , ‘Fantje in punce’ (Boys and Girls) bo na sporedu prihodnjo soboto, 18. januarja, in za konec se bo ‘Prava ljubezen’ (Down to You) odvrtela v soboto, 25. januarja.

Januarski sobotni večeri s Freddiem Prinzem JuniorjemRomantična komedija ‘Fantje in punce’ razkriva nasprotja v ljubezni med spoloma (foto: IPPR/AMC).

 

V zabavni romantični komediji ‘Ona je prava’ (She`s All That) se Freddie Prinze Jr. pojavi v vlogi Zacka, nogometnega zvezdnika, predsednika razreda in najpopularnejšega fanta moderne srednje šole v Los Angelesu – skratka, pravo uresničenje ameriškega sna. Laney Boggs (Rachel Leigh Cook) pa je odločno mlado dekle, ki jo namesto popularnosti in srednješolskih zabav zanima umetnost in njena prihodnost – skratka, pravo nasprotje Zacka.

»Ko Zacka njegovo dolgoletno dekle Taylor zapusti zaradi vzvišenega zvezdnika resničnostnega šova, ta z najboljšim prijateljem sklene stavo, da lahko katerokoli dekle spremeni v kraljico maturantskega plesa. Kljub temuda se Laney sprva za Zacka ne zmeni, jo ta z vztrajnostjo osvoji, med njima pa se razvije nepričakovana ljubezen. Nasprotja med spoloma so v prijateljstvu, ljubezni in zvezi več kot očitna. Vendar se ravno nasprotja privlačijo,« pravi napovednik filma, ki bo na AMC na sporedu ob 20.25.

Prihodnjo soboto zvečer pa bo na vrsti v filmska uspešnica ‘Fantje in punce’ (Boys and Girls). Ryan (Freddie Prinze Jr.) in Jennifer (Claire Forlani) bosta med serijo zabavnih dogodivščinah spoznala, kaj v odnosu želijo ženske in kaj moški. Gledalci bodo spremljali zgodbo fanta in dekleta od začetnega medsebojnega sovraštva, do prvega prepira, nepričakovanega prijateljstva in vse do usodne privlačnosti.

Tretji film s šarmantnim Freddiem pa je ‘Prava ljubezen (Down to You)’, v katerem igra glavno žensko vlogo Julia Stiles. »Mlada zaljubljenca Al in Imogen v živahnem New Yorku sledita svojim sanjam. Imogen je nadarjena študentka umetnostne zgodovine, Al pa želi postati kuharski mojster. Njuna mlada in neizkušena ljubezen je postavljena pred izziv, ko se v njuno zvezo vmešajo starši, prijatelji in drugi znanci,« so na kanalu AMC povzeli filmsko zgodbo.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.