Naslovnica Trendi James Brown že v nedeljo dopoldan, Očiščenje pa šele ponoči

James Brown že v nedeljo dopoldan, Očiščenje pa šele ponoči

Avtor: Spletno Uredništvo

V nedeljo se na televizijski mreži Planet TV napovedujeta še dve filmski novosti, oziroma dve premieri. Prva bo biografski film ‘Pot na vrh’ o življenju slavnega glasbenika Jamesa Browna, druga pa grozljivka ‘Očiščenje: Anarhija (The Purge: Anarchy)’, ki je drugi film iz franšize Očiščenje.

 James Brown že v nedeljo dopoldan Očiščenje pa šele ponoči

Jamesa Browna igra Chadwick Boseman, ki je 28. avgusta letos izgubil večletno bitko z rakom (foto: PR Planet TV)

 

S televizijske mreže Planet TV so za nedeljo oznanili dve programski novosti. Prva bo na sporedu nenavadno zgodaj in sicer že ob 11.45. Tedaj se bo na programu Planet 2 začela biografski film ‘Pot na vrh (Get on Up)’, ki govori o življenju slavnega ameriškega pevca Jamesa Browna. Brown je bil uspešen pevec, tekstopisec, plesalec, glasbenik in producent, ki je imel velik vpliv na ameriško popularno, soul in funk glasbo.

Brownovo življenje so poleg glasbe močno zaznamovali tudi droge, seks in nasilje. »V glavni vlogi igra nedavno preminuli Chadwick Boseman, ki je srca gledalcev osvojil kot Črni panter. Kritiki so bili navdušeni nad njegovo igro, impresivna pa je tudi ostala igralska zasedba, saj v filmu med drugim igrata oskarjevki Octavia Spencer in Viola Davis ter nominiranec za oskarja Dan Aykroyd,« še razkriva napovednik filma.

Na Planet TV pa bo nedeljo zaključila grozljivka ‘Očiščenje: Anarhija (The Purge: Anarchy)’, ki je drugi izmed petih filmov uspešne filmske franšize ‘Očiščenje (The Purge)’. Filmska zgodba govori o peterici neznancev, ki se odloči združiti moči in zlepa ali zgrda preživeti noč ‘Očiščenja’ v Los Angelesu. Celotna franšica temelji na fantastični ideji, da so nekega dne v ZDA oblasti uradno uvedle noč Očiščenja, ko so dovoljeni vsi zločini – kdor ne želi ubijati ali biti ubit, se mora skriti do zore. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.