Naslovnica Trendi Izven igrišča ima Ben Affleck težave z alkoholom

Izven igrišča ima Ben Affleck težave z alkoholom

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri v slovenska kina prihaja film ‘Izven igrišča’ (The Way Back). Gre za športno dramo košarkarskega trenerja, ki ga igra Ben Affleck. Trener ima namreč težave z alkoholom.

Izven igrišča ima Ben Affleck težave z alkoholom

Propadli igralec postane uspešen košarkarski trener, ki pa se izven igrišča nikakor ne znajde (foto: Blitz Slovenija) 

 

V filmu ‘Izven igrišča’ (The Way Back) se vse vrti okrog glavnega junaka Jacka Cunninghama, ki je propadli igralec košarke in ima obenem težave z odvisnostjo od alkohola, zato bo vsak hip izgubil tudi svojega otroka. Ko se vrne v domače mestece sprejeme ponudbo in postane trener v svojem nekdanjem klubu. Čeprav je ekipa povsem na dnu, jo trener spremeni v senzacijo sezone. Vendar pa sebe nikakor ne more izvleči iz svojih težav z odvisnostjo od žlahtne kapljice.

“Želeli smo, da je Izven igrišča navdušujoča in poživljajoča zgodba, vendar pa ob enem tudi zelo odkrita in realna. Zato sem takoj vedel, da želim biti, del projekta. Zavedal sem se, da moram vlogo odigrati z neomajno čustveno iskrenostjo, pogumom in ranljivostjo. Vsi nosimo osebne izzive takšnih in drugačnih razsežnosti, vprašanje pa je, kako se z njimi spopademo. Ali trpimo, razpademo, dovolimo, da nas pogubijo? Ali pa se poberemo in nadaljujemo ter zremo v prihodnost?

In ta odločitev nas na koncu oblikuje v osebe, kakršne smo,” je povedal z Oskarjem že nagrajeni Ben Affleck. Priznal je tudi, da mu je ta vloga pisana na kožo, saj se je z odvisnostjo srečal tudi v svojem zasebnem življenju. Poleg Afflecka v športni drami igrajo še Al Madrigal, Michaela Watkins, Janina Gavankar, Glynn Turman, Brandon Wilson in Will Ropp. Režiser je Gavin O’Connor (‘Računovodja’, ‘Čudež’ in ‘Bojevnik’), ki je poleg Gordona Graya, Jennifer Todd in Ravija Mehte tudi so-producent, medtem ko je scenarij plod dela Brada Ingelsbya. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.