Naslovnica Šport Dobovcu spet futsal pokal, 5 remijev v PLTS in vstopnice za Stožice

Dobovcu spet futsal pokal, 5 remijev v PLTS in vstopnice za Stožice

Avtor: Spletno Uredništvo

Če je bil nogometni konec tedna v znamenju finala pokala Slovenije v futsalu in tekem 23. kroga PLTS, se danes pozornost slovenskih ljubiteljev nogometa vrača k članski reprezentanci. 

Dobovcu spet futsal pokal 5 remijev v PLTS in vstopnice za StožicePrizor skupinske fotografije ekipe in navijačev Dobovca se je letos v Podčetrtku ponovil že tretjič (foto: nzs.si)

 

Dobovec MB-Monting je po pričakovanjih tretjič zapored postal zmagovalec slovenskega pokala v futsalu, oziroma pokala Term Olimia. Na finalnem turnirju v Podčetrtku so varovanci trenerja Kujtima Morine v finalu s 4:0 premagali Oplast iz Kobarida, potem ko so v polfinalu z 2:0 ugnali Sevnico, Primorci pa so s 4:1 odpravili Siliko. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je ob tej priložnosti nagradila tudi najboljše igralce futsala v letu 2019.

Zlato žogo je v članski konkurenci prejel Kristjan Čujec, reprezentant in član pokalnega ter državnega prvaka Dobovca. V ženski konkurenci je bila nagrajena Tanja Vrabel, reprezentantka in članica državnih prvakinj KMN Slovenske Gorice, medtem ko je priznanje za naj igralca v kategoriji U21 prejel reprezentant Jeremy Bukovec, ki trenutno igra v Italiji. Konec tedna se je izkazala prav slovenska futsal reprezentanca U21. Slednja je v Poreču najprej remizirala s člansko reprezentanco ZDA z 2:2, v drugi tekmi pa je nesrečno izgubila z 2:3.

Če so gledalci na petih tekmah 23. kroga Prve lige Telekom Slovenije videli pet neodločenih izidov in vsega skupaj le šest golov, pa predvsem zaradi dobre forme Jojota Iličića (njegova Atalanta je že tretjič v sezoni zabila nasprotniku kar 7 golov, kar je za Italijo neverjetno) raste zanimanje za bližnji prijateljski tekmi slovenske članske nogometne reprezentance. Z NZS so sporočili, da so danes začeli s prodajo vstopnic za dvoboja s Turčijo in Portugalsko, ki bosta 27. marca oziroma 31. maja v Stožicah.

»Cena paketov za člane navijaške skupnosti znaša 40€, vsi ostali ljubitelji nogometa pa si lahko pakete zagotovite po redni ceni 45€. Posamične vstopnice za tekmo s Turčijo znašajo 15€, medtem ko se bo predprodaja posamičnih vstopnic za tekmo s Portugalsko po ceni 40€ (člani BKE) oziroma 50€ (redna) pričela 30. marca, a le v primeru da vstopnice ne bodo pošle že v sklopu paketne prodaje,« so pojasnili z NZS.

Seveda vsi pričakujejo, da bo zanimanje za dvoboj s Portugalsko, zaradi morebitne prisotnosti Christiana Ronalda, precej večje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.