Naslovnica Trendi Iz TV šova Slovenija ima talent na koncertni šov Maraaya

Iz TV šova Slovenija ima talent na koncertni šov Maraaya

Avtor: Spletno Uredništvo
S POP TV so že pred časom napovedali jubilejno 10. sezono šova ‘Slovenija ima talent’, sedaj pa se za udeležence obeta prav posebna dodatna priložnost. Nekateri bodo namreč lahko prihodnje leto kot gostje nastopili na dveh koncertnih spektaklih dua Maraaya.
Iz TV šova Slovenija ima talent na koncertni šov Maraaya

Ekipa s TV šova Slovenija ima talent (foto: PR POP TV)

Marjetka Vovk in Raay, ki veljata za eno najuspešnejših glasbenih dvojic v državi in nosita umetniško ime Maraaya, sta najavila, da bosta v mesecu marcu prihodnjega leta v ljubljanski Hali Tivoli in v mariborski Dvorani Tabor pripravila koncert z naslovom ‘Spektakel z ljubeznijo’, kjer si bodo z njima oder delili tudi talenti iz letošnje 10. sezone šova na POP TV ‘Slovenija ima talent’.

Marjetka in Raay sta namreč zelo tesno povezana s tem priljubljenim televizijskim šovom, saj je Marjetka tam članica strokovne žirije že vse od leta 2015, pa tudi nekaj njunih glasbenih varovancev je širši slovenski javnosti prvič predstavilo ravno v tej oddaji. »Včasih je le nastop v oddaji izjemna odskočna deska, četudi brez pravega rezultata. Pot je pomembnejša od kratkoročnega cilja.

 A če svojo zvezdo skrivaš za zaprtimi vrati, ne bo zažarela niti na odru talentov, niti kje drugje. Luka Basi, Rok Piletič, Anej Piletič, Nika Zorjan, Isaac Palma in mnogi drugi … Brez talentov se naše poti ne bi prekrižale,« je o talentih, priložnostih in odločitvi o posebnem povabilu na oba koncerta povedal Raay. Slednji je sicer uspešen manager in pa tudi producent, tako da se dobro zaveda, kaj vse je potrebno za dosego uspeha.

Na koncertna nastopa pa duo Maraaya ne bo povabil le pevcev in glasbenikov, ampak tudi plesalce, akrobate in morda še kakšnega drugega umetnika. Prav tako gostje ne bodo izključno udeleženci letošnje jubilejne 10. sezone šova ‘Slovenija ima talent’, ampak tudi nekateri iz preteklih sezon. S POP TV so ob tej priložnost spomnili, da še vedno zbirajo prijave za 10.  sezono, a bodo do zaključka potekali samo še trije predizbori.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.