Naslovnica Trendi Iščejo se tekmovalci za Exatlon na Dominikanski republiki

Iščejo se tekmovalci za Exatlon na Dominikanski republiki

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV išče tekmovalce za nov šov, ki ga bodo snemali v Dominikanski republiki. Gre za športno-spretnostno premagovanje ovir na poligonu, ki bo najboljšemu prinesel lepo nagrado – 50. 000 evrov. Šov se imenuje se Exatlon, ni pa še natančno znano, kdaj ga bodo pričeli predvajati.

Tako izgleda en od poligonov Exatlona (foto: PR Planet TV)

Na Planet TV pripravljajo novo oddajo, za katero pravijo, da takšne v Sloveniji doslej še ni bilo. Nov format je bil že dobro preverjen v ZDA, Braziliji, Mehiki in seveda na Madžarskem, občinstvo pa ga je povsod dobro sprejelo (sicer bi oddajo najbrž hitro ukinili). Sedaj se tudi za Slovenke in Slovence odpira možnost za udeležbo, predpogoj pa bo dobra športna kondicija, oziroma telesna pripravljenost.

»Exatlon namreč odlikujejo izjemno domišljeni izzivi, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne smejo bati niti ognja ali višine, iznajdljivost pa jim bo prišla prav še bolj kot Indiani Jonesu,« pravijo na Planet TV. Napoveduje se napeta in zelo tekmovalno usmerjena televizijska preizkušnja, ki se bo odvijala v Dominikanski republiki.

Na tem karibskem otoku, na katerem se v zadnjih letih snema veliko resničnostnih šovov, kot npr. ‘Otok slavnih’, bodo tekmovalce pričakali zahtevni poligoni. Tekmovanje bo najprej potekalo med dvema ekipama, nato pa bodo sledile posamične preizkušnje. Na koncu bodo proglasili zmagovalko v ženski in zmagovalca v moški kategoriji, bolj kot naziva pa bosta zagotovo oba vesela lepe nagrade 50.000 evrov.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.