Naslovnica Trendi Glasba, romantika, smeh in akcija

Glasba, romantika, smeh in akcija

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta konec tedna se na Planet TV napovedujeta vsaj dve izjemno zanimivi vsebini, najbrž pa bi se jih našlo še precej več.  Pričeli se bodo namreč polfinalni obračuni šova ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’, premierno pa bo na sporedu pa še romantična komedija ‘Zakaj ravno on?’.
Pet mask iz šova, kjer so ta vikend že na vrsti polfinalni obračuni (foto: PR Planet TV)

Jutri, v petek ,19. marca 2021 bo ob 19.45 bo na Planet TV na sporedu prvi polfinalni večer zabavne oddaje ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’. Voditelj Klemen Slakonja bo tokrat nastopil z maskami, ki jih zvezdniškima ekipama (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog) doslej še ni uspelo razkriti. Drugi del polfinala pa bo na vrsti v nedeljo, ob 19.45.

»Še enkrat se bodo tako predstavile navihana koruza, poskočni panda, skrivnostna nuna, lipicanec v krilu in najbolj simpatična pajkovka med členonožci, vse maske pa bo v posebnem skupinskem nastopu povezal tudi izvrstni Klemen Slakonja,« razkrivajo s Planet TV, kjer pa napovedujejo tudi romantično presenečenje, ki bo povezano z Miho Hercogom, Sašo Lendero in njeno pesmijo ‘Ne grem na kolena’.

Med petkovim in nedeljskim pevsko-zabavnim večerom pa bo vmes v soboto bo po oddaji ‘Pri Črnem Petru’ za smeh poskrbela še komedija ‘Zakaj ravno on? ‘z Jamesom Francom in Bryanom Cranstonom, ki bo ob 21.30 predvajana premierno na slovenskih televizijah. Gre za zgodbo o tradicionalnem očetu Nedu, ki se z družino odpravi na obisk hčerkinega fanta, ki ga seveda ne mara in zato se odloči na skrivaj končati njuno zvezo.

Da ne bo ves vikend na Planet TV le v znamenju glasbe, zabave in komedij, bo v petek ob 22.10 bo na sporedu adrenalinski spektakel ‘Iskan’ (Wanted) z zvezdniško zasedbo , v kateri poleg Jamesa McAvoyja igrata še slavna Angelina Jolie in Morgan Freemanom. V nedeljo ob 21.30 pa bo na Planet TV na sporedu še kriminalka ‘3 dni za uboj’ (3 Days to Kill), kjer igrajo Kevin Costnerjem, Amber Heard in Hailee Steinfeld.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.