Naslovnica Trendi Gala proslava že dva kroga pred koncem

Gala proslava že dva kroga pred koncem

Avtor: Spletno Uredništvo

 Do konca slovenskega nogometnega prvenstva, v katerem je Maribor s sredino zmago v Celju vnovič postal prvak, so še trije krogi. Vseeno bo Planet TV že v nedeljo (19. maja) ob 20. uri v živo predvajal svečani ‘Nogometni gala’ dogodek, na katerem bodo med drugim podelili nagrade za najboljšega nogometaša Prve lige Telekom Slovenije v sezoni 2018/2019, izbran bo tudi najboljši trener in idealna enajsterica sezone. Nogometno galo bo vodil Dani Bavec.

Gala proslava že dva kroga pred koncem Prvenstva še ni konec, zato je z etično-športnega vidika malce sporno, da se nagrade podeljujejo tako zgodaj (foto: Planet TV)  

 

Na Planet TV si bodo lahko gledalci že to nedeljo (19. maja) v neposrednem prenosu ogledali oddajo ‘Nogometna gala’. Svečana prireditev bo potekala v ljubljanski Operi, na njej pa bodo razglasili najboljšega nogometaša Prve lige Telekom Slovenije v iztekajoči se sezoni 2018/2019, izbrali pa bodo tudi najboljšega trenerja in idealno enajsterico sezone. 

“Kateri nogometaši sestavljajo idealno enajsterico Prve lige Telekom Slovenije, kdo je najboljši trener in kdo najboljši igralec iztekajoče sezone? Spremljajte razglasitev najboljših v nedeljo, 19. maja, na Nogometni gali, ki si jo boste lahko ob 20. uri ogledali v neposrednem prenosu na Planetu,” so zapisali v sporočilu za javnost televizijske postaje. 

Dodali so še, da bo že ob 18. uri na spletnem mestu Sportal startal neposredni prenos dogajanja z rdeče preproge, na kateri bodo množice slovenskih jubiteljev nogometa spremljali prihode zvezdnikov in ostalih povabljencev. Šov bo vodil Dani Bavec. Sicer pa se vse skupaj zdi vsaj za teden dni preuranjeno, saj se bo prvenstvo končalo šele 30. maja.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.