Naslovnica Trendi Filmske premiere tedna so Zlati fant, Pes in Cyrano

Filmske premiere tedna so Zlati fant, Pes in Cyrano

Avtor: Spletno Uredništvo
Od četrtka dalje se v slovenskih kinematografih napovedujejo tri novosti – glasbeni film ‘Cyrano’, komedija ‘Pes’ in srbska drama ‘Zlati fant’.
Filmske premiere tedna so Zlati fant, Pes in Cyrano

Prizor iz filma ‘Pes’ (foto: kolosej.si)

Glasbeni film ‘Cyrano’ je zgodba o nesrečni ljubezni, oziroma o ljubezenskem trikotniku. V glavnih vlogah te produkcije, ki je bila posneta po znani gledališki igri Cyrano de Bergerac, igrajo Peter Dinklage, Kelvin Harrison Jr. in Haley Bennett. Režiser Joe Wright je poskusil v tem filmu gledalce obdati s simfonijo čustev, združiti  glasbo, romantiko in lepoto ter hkrati na novo predstaviti brezčasno zgodbo.

Druga novost tedna v kinih bo komedija ‘Pes’, pri katerem sta si delo režiserja razdelila Reid Carolin in Channing Tatum, Tatum pa tudi igra glavno vlogo poleg Q’orianke Kilcher in seveda poleg belgijske ovčarke Lulu. Zgodba govori o nekdanjem vojaškemu čuvaju Briggsu, ki mora vojaško izšolano psičko padlega vojaka odpeljati daleč prek države in sicer na pogreb svojega umrlega lastnika. Ta film dejansko govori o odnosu med človekom in psom.

Tretja filmska novost tedna pa bo film ‘Zlati fant‘, oziroma originalno v srbskem jeziku ‘Zlatni dečko’. Ta film govori o zelo aktualnem dogajanju in sicer gre za zgodbo o zelo talentiranem mladem nogometašu, ki pa ima tudi zelo težaven temperament. Poleg tega pa se zaradi njegovega talenta in obeta lahkega zaslužka okrog njega začnejo kresati različni interesi. Film je režiral Ognjen Jankovič, igrajo pa Denis Murić, Andrija Kuzmanović in Igor Benčina.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.