Naslovnica Trendi Fillyi iz Funtazije ter tretja sezona Talking Toma in prijateljev

Fillyi iz Funtazije ter tretja sezona Talking Toma in prijateljev

Avtor: Spletno Uredništvo

Na otroški televizijski program Minimax bodo s prihodom jeseni prvi v nizu novosti zakorakali živalski čarovniki-vajenci iz kraljestva Funtazija, ki se jim bodo kmalu pridružili tudi maček-župan Talking Tom in njegovi prijatelji.

Fillyi iz Funtazije ter tretja sezona Talking Toma in prijateljevMaček Tom sredi akcije – najbrž še preden je postal župan (foto: IPPR/Minimax)

 

Na otroškem televizijskem programu Minimax vzporedno s prihodom vlažnih, hladnih in vse krajših jesenskih dni prihaja tudi nekaj zanimivih animiranih novosti. Oktober bo tako na Minimaxu minil predvsem v znamenju čarovnij in akcijskih dogodivščin. Prva premiera bo na sporedu že v soboto, 3. oktobra, ko se bo začelo predvajanje nove animirane serije ‘Fillyi iz Funtazije’. Serija bo sicer na vrsti vsak vikend ob 14.40.

»Razigrana živalska druščina obiskuje kraljevo akademijo v kraljestvu Funtazije, kjer se učijo veliko zabavnih stvari – od mešanja čarobnih zvarkov do pravih čarovniških urokov. Ko se njihov magični svet znajde v nevarnosti, morajo uporabiti vse svoje čarovniške talente, da bi ga ubranili. Jim bo uspelo kraljestvo Funtazijerešiti pred zlobnim čarovnikom temnega zrcala in njegovim pomočnikom,« zgodbo že vsaj delno razkriva napovednik.

Dober teden kasneje, natančneje v nedeljo, 11. oktobra, pa bodo se ob 21.35 vrnili na TV ekrane maček Talking Tom in njegovi prijatelji. Pričela se bo namreč tretja sezona te popularne animirane serije, v kateri 5 mladih prijateljev sanja o slavi, obenem pa se jim konstantno dogajajo nove pustolivščine. Sicer je Tom sedaj župan, kar mu prinaša zvrhan koš novih zapletov, medtem ko bi rada simpatična Angela uspela z glasbeno kariero. Smeh pa bo tudi tokrat najboljše mačje zdravilo za vse težave.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.