Naslovnica Trendi En moški + tri ženske = trojno maščevanje

En moški + tri ženske = trojno maščevanje

Avtor: Spletno Uredništvo

V soboto ob 20. uri na TV zaslone prihaja nova komedija s Cameron Diaz v glavni vlogi. Pravzaprav gre za zgodbo o moškemu, ki mu ena blondinka ni dovolj, zato pa si nakoplje jezo treh.  TheOtherWoman2Cameron, Kate in Leslie se zapletejo z istim moškim in se mu za zahvalo maščujejo (vir slike: Planet TV PR) 

Zadnjo avgustovsko soboto bo Planet TV zaznamovala filmska premiera meseca, romantična komedija Maščevanje v visokih petah (The Other Woman) s Cameron Diaz, Kate Upton in Leslie Mann v glavnih vlogah.

Cameron Diaz igra uspešno odvetnico Carly, ki se je pripravljena povsem predati svojemu očarljivemu ljubimcu Marku (Nikolaj Costner-Waldau), a potem po naključju ugotovi, da je njen sanjski moški v resnici že poročen.

Po neobičajnem srečanju z njegovo ženo Kate (Leslie Mann) se prevarani ženski spoprijateljita. A kmalu sledi še eno presenečenje, saj je tu še ljubimka Amber (Kate Upton). Tudi njo vpleteta v svoje spletke in ženske se odločijo za neizprosno, skrajno boleče in zelo zabavno maščevanje.

Celovečerec na zabaven način obravnava temo varanja in ženskega prijateljstva, Cameron Diaz pa je ob tem priznala, da se je z varanjem verjetno v svojem življenju srečal vsakdo, tudi ona. A Maščevanje v visokih petah kljub temu ni toliko film o maščevanju, kot o prijateljstvu med tremi ženskami, ki so si med seboj zelo različne.

“Maščevanje je potrata energije in časa,” pravi Cameron. “Gre za takojšnjo zadovoljstvo. S tem smo zasvojeni, a to je potrata. Ko te nekdo prevara, moraš le iti naprej.”

Film je režiral Nick Cassavetes (Beležnica), v Maščevanju v visokih petah pa v svoji prvi filmski vlogi zaigrala tudi pevka Nicki Minaj. Romantična komedija je bila prava uspešnica in je ob premiernem vikendu zavzela prvo mesto med najbolj dobičkonosnimi filmi, kritiki pa so pohvalili predvsem njegovo odkritosrčnost.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.