Naslovnica Trendi Dvojna doza ljubezni in narave, zapletov in dogodivščin

Dvojna doza ljubezni in narave, zapletov in dogodivščin

Avtor: Spletno Uredništvo

Na POP TV se v naslednjih tednih obetata dve romantični novosti. Kmalu se bosta namreč pričeli novi sezoni Reke ljubezni in Gorskega zdravnika. 

IV sezona Reka ljubezni Foto Matjaž OčkoZadnji februarski ponedeljek ob 20. uri bo na POP TV v vznemirljivem znamenju novih pričakovanj (foto: Matjaž Očko)

 

Prve tri sezone in skupnh 10125 minut zgodb so ustoličile ‘Reko ljubezni’ med najbolj priljubljene originalne serije v slovenskem prostoru. S četrto sezono se 25. februarja vračajo znani liki, a z novimi zapleti. Konec tretje sezone ja namreč zaznamoval šok, ki je napovedal, da se drama na idilični Krki še ni polegla. V glavnih vlogah ostajata prikupna Irena (Lara Komar) in brezkompromisni Rok (Tadej Pišek), pretresi družinskih skrivnosti pa so bodo dodali še večjo dozo napetosti.

 »Z Ireno potujeva z roko v roki že tri sezone, in če je tretja sezona pomenila zanjo precej turbulentno obdobje, jo tudi v četrti sezoni čaka kar nekaj novih doživetij. Jah, prvi šok se je seveda začel že ob koncu tretje sezone in tako kot vi, sem tudi jaz radovedna, kaj bo Reka ljubezni naplavila Ireni in vsem likom, ki oblikujejo to zgodbo. Manjkalo ne bo ljubezenskih zapletov, skrivnosti, in ja, joka ter seveda tudi smeha!

Življenje na Krki pa bo še lepše, ker ga bodo z novo energijo popestrili novi, zelo zanimivi liki,« pravi Lara Komar. V četrti sezoni bo serija Reka ljubezni naplavila še eno skrivnost, ki je vse dotlej tlela pod gladino Krke. Že prvi teden bodo dogajanje na Krki zaznamovali tudi akcijski prizori, kmalu pa se bo na vratih hiše Slak pojavil nov gost.

»Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami.

Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono,« pa je povedal Tadej Pišek. Stalnica v pomladnih večernih na POP TV, Reka ljubezni, bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, od 25. 2. dalje.

Od 4. marca pa bo na POP TV moč spremljati tudi 11. sezono izjemno priljubljene serije ‘Gorski zdravnik’ (Der Bergdoktor). Postavni Hans Sigl se bo v vlogi Martina Gruberja znova srečal z dogodivščinami na idiličnem aplskem podeželju. Očarljivi zdravnik in neizbežni ljubezenski zapleti, napeto reševanje življenj ter pristni odnosi v idilični gorski pokrajini – vse to je Gorski zdravnik.   

“V 11. sezoni krepostnega Gruberja čakajo novi izzivi in zapleteni medicinski primeri. Svojim pacientom velikokrat poleg zdravstvene oskrbe tudi svetuje ter jim nudi moralno podporo. Tokrat bo Martinu preglavice povzročala Lilli, ki hitro odrašča, saj se želi osamosvojiti. V Ellmau pa se nepričakovano vrne tudi stric Ludwig. Njegov prihod ne bo čisto nič nedolžen,” so sporočili s POP TV-ja.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.