Naslovnica Trendi Duhovniki na Milijonarju in 7 božičnih filmskih sladic

Duhovniki na Milijonarju in 7 božičnih filmskih sladic

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV so že za božični, uvodni del bližnjih praznikov pripravili poseben televizijski program. Na sporedu bo kar 7 filmov, katerih rdeča nit bo Božič. Pripravljajo pa tudi posebno oddajo kviza Milijonar, kjer bodo tekmovalci – duhovniki.

Duhovniki na Milijonarju in 7 božičnih filmskih sladicBožič se bo letos na Planetu začel z odbito in z alkoholom dobro zalito žurko v pisani (foto: PR Planet TV)

 

Božično programiranje se bo na Planet TV začelo v ponedeljek, 23. decembra, ob 21. uri s komedijo ‘Božična žurka v pisarni’ (Office Christmas Party) z Jennifer Aniston, Jasonom Batemanom in Kate McKinnon. V filmu, ki bo predvajan premierno na slovenskih TV programih, se trije sodelavci odločijo organizirati najbolj noro božično zabavo v mestu, s katero skušajo potencialno stranko prepričati v podpis dobičkonosne pogodbe, ki bi omogočila preživetje podjetja. A jim vajeti ‘rahlo’ uidejo iz rok …

Nato bo istega dne ob 23.45 na sporedu še film ‘Pokvarjeni Božiček’ (Bad Santa) z oskarjevcem Billyjem Bobom Thorntonom, BerniejemMacom in Lauren Graham. Naslednjega dne, v torek, 24. decembra, bo ob 20. uri na Planetu posebna izdaja kviza Milijonar, v kateri bodo na vroči stol sedli prav posebni tekmovalci – duhovniki. Najbrž bo šlo za dober oziroma za dobrodelen namen.

Po ‘duhovnikih-milijonarjih’ bo ob 21. uri na sporedu nova komedija – ‘Kako se izogniti božiču’ (Christmas With the Kranks) s Timom Allenom, Jamie Lee Curtis in Danom Aykroydom, ob 23.20 pa bo sledil še malce bolj romantični ‘Nepozabni božič’ (A Christmas Detour). Na dan božiča, 25. decembra, bo že ob 15. uri na vrsti družinska pustolovščina ‘Severni tečaj: Odprto za božič’ (Northpole: Open for Christmas) z Lori Loughlin in Dermotom Mulroneyjem.

V osrednjem večernem terminu ob 20. uri bo srca gledalk in gledalcev ogrelo romantično ‘Božično dopisovanje’ (Christmas Pen Pals). Zgodba filma, ki bo za slovenske postaje premiera, govori o ‘sveže samski’ ustvarjalki aplikacije za zmenke, ki se na očetovo pobudo prijavi za skrivno božično dopisovanje. »Vsako pismo, ki ga prejme, jo povsem očara in verjame, da sta si s svojim dopisovalcem usojena. Šele na božični dan pa izve, kdo se skriva za čudovitimi besedami,« pravi napovednik filma.

Za konec božičnega dela praznikov bo nato v četrtek, 26. decembra, ob 20. uri na Planet TV na vrsti še ‘Popolna slika božiča’ (Picture a Perfect Christmas). V filmu se mlada fotografinja za praznike vrača domov, da bi skrbela za svojo babico, med obiskom pa spozna moškega, ki potrebuje nekoga, da bi skrbel za nečaka. Tudi ta romantična drama bo prvič predvajana na slovenskih televizijah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.