Naslovnica Oglaševanje Strokovne in zanesljive računovodske storitve BILANCA

Strokovne in zanesljive računovodske storitve BILANCA

Avtor: Spletno Uredništvo

Računovodstvo, ki vas ne bo razočaralo…..

bilanca

Računovodstvo, ki vas ne bo razočaralo….. (foto: freepik.com) 

 

V podjetju BILANCA računovodsko knjigovodske storitve se zavedamo, da je zadovoljstvo strank ključ do uspeha. Svoje storitve nudimo že skoraj tri desetletja, saj smo s svojo dejavnostjo pričeli v letu 1992. V tem času smo se soočili s še tako zahtevnimi izzivi in pridobili vso potrebno strokovno znanje ter obilo izkušenj, ki jih sedaj delimo z vami in usmerjamo k temu, da uresničimo vse zahteve naših strank. Pohvalimo se lahko z bogatim seznamom podjetij, ki smo jim pomagali do uspeha.

Naše osnovno vodilo je strokovno, zanesljivo, predano in kakovostno opravljanje knjigovodskih, računovodskih, kadrovskih, davčnih storitev ter poslovnega in finančnega svetovanja. Urejeno računovodstvo namreč sodi med temelje vsakega uspešnega podjetja. Pomembno je, da se področje uredi še pred pričetkom delovanja in izvajanja dejavnosti, saj se z uspešno postavljenimi temelji in s pomočjo aktualnih in uporabnih informacij veliko lažje sprejme pomembne poslovne odločitve.

Storitve nudimo samostojnim podjetnikom, društvom, kmetom, zavodom, zdravnikom, zobozdravnikom, odvetnikom, notarjem, mikro in malim podjetjem, kot tudi srednjim in velikim. Po dogovoru storitve opravljamo v naših poslovnih prostorih ali v poslovnih prostorih naše stranke.

Ženeta nas predanost, strokovnost in zanesljivost. Odlikujejo nas individualen pristop, izkušnje, prijaznost in prizadevanje za vaše zaupanje in zadovoljstvo. Veliko pozornosti posvečamo vzdrževanju odličnim partnerskih odnosov.

Kaj nudimo?
▪ Celovite računovodske storitve
▪ Celovite knjigovodske storitve
▪ Kadrovsko svetovanje
▪ Davčno in individualno svetovanje
▪ Razna pomoč in svetovanje ob ustanovitvi, pripojitvi, preoblikovanju in razdelitvi podjetja
▪ Poslovno in finančno svetovanje
▪ Možnost prevzema dokumentacije ali izvajanja računovodstva v poslovnih prostorih stranke
▪ Možnost elektronskega bančništva in elektronskega poslovanja
▪ Ostale kakovostne in strokovne storitve s področja računovodstva, knjigovodstva in davčnega svetovanja

bilanca 1

Davčno svetovanje je pomembna funkcija v računovodstvu…..(foto: freepik.com)

 

Zakaj bi za sodelovanje morali izbrati prav nas?

Prilagajamo se željam naših strank, zato se z nami lahko dogovorite za opravljanje vseh računovodskih storitev ali pa le določenega dela. Olajšamo vam uresničitev poslovnih idej z dobrimi nasveti in vodstvom. Storitve poslovnega in finančnega svetovanja zaradi specifičnosti področja prilagajamo individualnim potrebam naših strank, jih opozorimo na morebitna tveganja, s pomočjo strokovnega svetovanja pa poskrbimo za optimizacijo poslovanja podjetja. Potrudimo se, da za rešitev poskrbimo v najkrajšem možnem času, smo prilagodljivi in odzivni. Svoje znanje izpopolnjujemo in redno spremljamo področje predpisov s področja računovodstva in davčne zakonodaje.

Naša ekipa je izkušena, kar pomeni da pri nas ne boste našli le začasno zaposlenih ali študentske delovne sile. Ob sebi lahko imate osebo, ki se vam bo v celoti posvečala, s tem pa vam bomo prihranili nepotrebne kontakte z nami.

Osnova našega pristopa je zaupanje in zanesljivost, saj gre pri našem delu za zelo občutljive podatke. Lahko se zanesete na nas, saj zaposleni temu dajejo prioriteto.

bilanca 2

Možnost elektronskega bančništva…..(foto: freepik.com)

 

Smo proaktivni in se prilagodimo vsakemu primeru posebej. Vedno razmišljamo in svetujemo o različnih odločitvah in dilemah, ter vas ob tem tudi obveščamo o vseh novostih, ki so za vas pomembne. Smo proaktivni in se prilagodimo vsakemu primeru posebej. Vedno razmišljamo in svetujemo o različnih odločitvah in dilemah, ter vas ob tem tudi obveščamo o vseh novostih, ki so za vas pomembne. Uporabljamo sodobne informacijske sisteme, ki nam omogočajo transparentno poslovanje in hitro ter učinkovito posredovanje informacij.

Stopite v kontakt z nami, z veseljem vam bomo svetovali in pripravili ustrezno ponudbo. Storitve nudimo predvsem na področju podravske, pomurske in koroške regije, v primeru elektronskega poslovanja pa svoje storitve ponujamo na območju celotne Slovenije.

Naša Bilanca za vaše uspešno poslovanje!

 

Bilanca računovodsko storitve
Aleksandra Pirc s.p.
Ilichova ulica 21
2000 Maribor

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 345 308
E-mail: info@bilanca.eu
Spletna stran: www.bilanca.eu

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 16:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.