Naslovnica Trendi Druga sezona Terorja

Druga sezona Terorja

Avtor: Spletno Uredništvo

S televizijskega programa AMC-ja so sporočili novico, da na male kmalu ekrane prihaja 2. sezona napete TV serije The Terror, ki so jo v Sloveniji začeli predvajati lani marca.

Druga sezona Terorja

Med drugo svetovno vojno internirana japonska manjšina v ZDA se bo spet srečevala s smrtjo (foto: IPPR)

 

V četrtek, 15. avgusta se ob 22. uri na male ekrane vrača druga sezona priljubljene antološke serije z naslovom ‘Teror: Zloglasni’. Dogajanje je postavljeno v čas 2. svetovne vojne, ko so ameriške oblasti preventivno zaprle več kot 100.000 japonskih Američanov v internacijska taborišča po vsej državi. Zgodba se osredotoča na vrsto bizarnih smrti, ki preganjajo japonsko-ameriško skupnost, ter na potovanje mladega človeka, ki si želi razumeti in se boriti proti zlu, ki je zanje odgovorno.

“V glavnih vlogah bodo zaigrali Derek Mio kot Chester Nakayama, Kiki Sukezane(Lost in Space) kot Yuko, skrivnostna ženska iz Chesterjeve preteklosti, Cristina Rodlo (Miss Bala) kot Luz, Chesterjeva skrivna punca, Shingo Usami (Unbroken) kot Henry Nakayama, Chesterjev oče, Naoko Mori (Everest) kot Asako Nakayama, Chesterjeva mati, Miki Ishikawa (9-1-1) kot Amy, družinska prijateljica Nakayamovih, in priznani igralec, producent, avtor in aktivist George Takei (Star Trek) kot Yamato-san, starešina skupnosti in nekdanji ribiški kapitan,” so sporočili z AMC-ja. 

Sicer je serija je nastala v produkciji AMC Studia, Scotta Freeja, Emjag Productions in podjetja Entertainment 360, soustvarjalca in izvršna producenta serije pa sta bila Alexander Woo and Max Borenstein. Kot izvršni producenti pa so sodelovali še slavni Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady in Jordan Sheehan.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.