Naslovnica Trendi Druga sezona Planeta Vau bo s Sanjo Grohar

Druga sezona Planeta Vau bo s Sanjo Grohar

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnjo soboto v avgustu se na Planet TV pričenja nova sezona oddaja ‘Planet Vau’. Nova sezona bo ponudila tudi novo voditeljico oddaje in sicer se bo vsako soboto ob 18.30 na male ekrane vračala Sanja Grohar.
Nova voditeljica Planeta Vau Sanja Grohar (foto: Blaž Vatovec)

Prihodnjo soboto, 28. avgusta, se ob 18.30 pričenja druga sezona oddaje ‘Planet Vau’. Gre za oddajo, v kateri se na Planet TV spremlja dogajanje na področju znanih ljudi, zabave, lepote, kulture, mode in raznih sodobnih trendov. Ekipa te magazinske oddaje se zadnje dni že intenzivno pripravlja na pričetek nove sezone, ki jo bo nedvomno zaznamovala tudi nova voditeljica oddaje. Nova voditeljica bo namreč Sanja Grohar, ki bo zamenjala Gajo Prestor.

»Vsako soboto ob 18.30 nas bo pozdravila Sanja Grohar, ki jo slovenski gledalci in gledalke že dobro poznamo, zdaj pa jo bomo lahko gledali tudi v povsem novi vlogi. Čeprav ima za seboj že nekaj voditeljskih izkušenj, smo Sanjo zadnja leta spremljali predvsem kot podjetnico, spletno vplivnico in pevko, ki je s svojim nastopom navdušila tudi v oddaji ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’ na Planetu,« so razkrili v napovedniku.

S Planet TV so še sporočili, da bosta tudi v drugi sezoni za prispevke s terena enako kot doslej skrbeli Ana Raščan in Eva Cimbola, ki sta že v premierni sezoni poskrbeli za več odmevnih zgodb. Tudi v novi sezoni pa se napoveduje velijo ekskluzivnih pogovorov iz sveta glamurja, estrade, slovenskih zvezdnikov in domnevnih zvezdnikov, lepotnih novosti ter najbolj odmevnih kulturnih dogodkov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.