Naslovnica Šport Najprej dvakrat na Stožicah, potem proti Hrvatom v Splitu

Najprej dvakrat na Stožicah, potem proti Hrvatom v Splitu

Avtor: Spletno Uredništvo
Nogometna zveza Slovenije je včeraj dala v prodajo vstopnice za bližnji kvalifikacijski tekmi slovenske nogometne reprezentance proti Slovaški in proti Malti. Tekmi bosta na sporedu prve dni septembra in sicer na Stožicah, sledila pa bo tretja, najbolj prestižna tekma – proti Hrvaški v Splitu.
Hrvati bodo po marčevskem porazu v Ljubljani še posebej motivirani (foto: FB NZS)

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je včeraj končno lahko dala v prodajo vstopnice za bližnji kvalifikacijski tekmi slovenske nogometne reprezentance proti Slovaški in proti Malti. Najbrž so na (NZS) čakali na najnovejše zdravstveno preventivne odločitve Vlade Republike Slovenije glede pandemije koronavirusa. Očitno se do konca prvega septembrskega tedna ne Covid 19 ne bo prehudo širil po državi, tako da bodo gledalci lahko sedeli na tribunah Stožic.

»Ljubitelji nogometa si lahko od danes naprej zagotovite vstopnice za prihajajoči kvalifikacijski tekmi slovenske nogometne reprezentance s Slovaško in Malto. Na voljo so tako posamične vstopnice, kot tudi paketi. Vsaka zmaga prinaša velik kapital, našim fantom pa bo precej lažje z glasno podporo navijačev. Slovenijo čaka izjemno pomemben september, ki bo dal prve prave odgovore o kandidatih za prvi dve mesti v skupini H,« so včeraj oznanili z NZS.

Sicer Slovenija v skupini H trenutno zaseda peto mesto, a ima le 3 točke zaostanka za vodilnima reprezentancama Hrvaške in Rusije. Dvoboj med Slovenijo in Slovaško bo na sporedu v sredo, 1. septembra ob 20.45 v Stožicah. Tekma proti Malti bo v soboto, 4. septembra, ob 18.00 na istem prizorišču. Vendar pa bo še precej bolj privlačna tretja tekma, ki jo bo Slovenija odigrala v sedmih dneh.

V torek, 7. septembra, se bo namreč Slovenija v Splitu ob 20.45 pomerila še s Hrvaško. Tam pa slovenskih ljubiteljev nogometa ne bo na spregled, saj prisotnost gostujočih navijačev ni dovoljena. Vsekakor pa bosta tekmi v Stožicah dobro obiskani, saj nihče ne more zagotoviti, kako bo s protikoronskimi omejitvami na naslednjih reprezentančnih tekmah, oziroma ali bodo gledalci lahko sedeli na tribunah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.