Naslovnica Trendi Do konca sezone še več terorja in nasilja

Do konca sezone še več terorja in nasilja

Avtor: Spletno Uredništvo
S televizijskega programa AMC so spomnili, da je zadnja sezona priljubljene serije iz žanra grozljivk ‘Fear The Walking Dead’ že na višku.
Boj se živih mrtvecev – tako se glasi slovenski prevod priljubljene serije (foto: IPPR)

Ponedeljki so na televizijskem kanalu AMC, ki je specializiran za filme in nadaljevanke, od 12. aprila dalje spet v znamenju serije ‘Fear The Walking Dead’. Grozljiva nanizanka s post-apokaliptično zombijsko tematiko je sicer zelo priljubljena pri gledalcih, vendar se je izkazalo, da niti zombiji niso imuni na pandemijo koronavirusa. Šesta sezona je bila namreč prvotno zamišljena drugače, a so morali po sedmih posnetih epizodah zaradi Covida 19 prekiniti snemanje.

Tako je kasneje, ko so lahko spet pričeli snemati, nastal segment devetih novih epizod, ki so ga označili kot sezona 6B. Prvotno predvideni finale sezone 6 pa se je zaradi vsega dogajanja spremenil v uvodno epizodo sezone 6B, to pa ni bila edina novost. »Serija Fear The Walking Dead se od ‘originalne’ franšize The Walking Dead razlikuje predvsem po tem, da ustvarjalci v vsaki novi sezoni spremenijo nekatere stvari in tako poskrbijo za povsem novo perspektivo.

Tudi v šesti sezoni so sledili temu principu in ustvarili epizode, ki se osredotočajo največ na dva lika. Drzna poteza, ki zagotovo ni navdušila vseh. Na lepem so se gledalci namreč morali navaditi, da svojih najljubših junakov ne vidijo tudi po več tednov,« so še z AMC dodali v sporočilu za javnost. Sicer je tako serija opazno pridobila na dinamičnosti in nepredvidljivosti, vseeno pa se pred koncem sezone obeta še veliko preobratov.

Poleg tega je serija postala še groznejša kot je bila doslej, več je nazornih prizorov terorja in nasilja.  Ta trend naj bi se še stopnjeval, kar bo zagotovo osrečilo ljubitelje grozljivk in zombijev, ostale gledalce pa malce manj. Nove epizode so sicer na kanalu AMC na sporedu vsak ponedeljek že ob 3.00, ponovitev pa je na vrsti ob 22. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.