Naslovnica Trendi Divja vožnja neobičajnega para

Divja vožnja neobičajnega para

Avtor: Spletno Uredništvo

Tipičen milenijec, ki je obenem voznik Uberja, in starejši, tehnološko zaostali mačo detektiv skupaj v Nissanu lovita kriminalce. Predpogoji za poplavo smeha so v filmu ‘STUBER: DIVJA VOŽNJA’ zagotovo izpolnjeni, zato ni čudno, da že polni dvorane po Sloveniji. 

Divja vožnja neobičajnega para

Pes v sredini se na prvi pogled zdi še najbolj prisebno bitje v Uberjevem vozilu (foto: Blitz Slovenija) 

 

Zgodba filma ‘Stuber: Divja vožnja’ ni preveč zapletena. V prvi glavni vlogi Stu (komik Kumail Nanjiani) igra zgovornega, olikanega in previdnega milenijca, ki je sicer zaposlen v trgovini s športno opremo, dodaten denar pa si služi kot voznik Uberja. Stu bi rad naredil vse, da si pridobi oceno vožnje s petimi zvezdicami, saj nujno potrebuje denar za financiranje posla svoje prijateljice, v katero je noro zaljubljen. Vic Manning (Dave Bautista) pa je mačo detektiv v svojih srednjih letih, ki je ločen in ponovno poročen s svojo službo, ima pa izredno pomanjkljiv odnos s svojo hčerko Nicole.

Vice je hkrat alergičen na pogovore, sovraži sodobno tehnologijo, je hitro razdražljiv in precej nestrpen. “Nekega dne, po tem ko mu z lasarjem operirajo oči, da bi videl bolje, Vic prejme namig o prekupčevalcu drog, ki je pred leti umoril njegovega partnerja. Na žalost tisti dan Vic prekupčevalca zaradi operacije oči nikakor ne bi uspel ujeti – ne bi ga niti videl, tudi če bi stal tik pred njem. Seveda posledično ne more voziti tudi avta, zato pokliče Uber. Uganite, kdo sprejme njegov klic? Nihče drug kot Stu,” so zapisali v napovedniku distributerja filma Blitz Slovenija

Zgodba se seveda zaplete, ko ta dva tako zelo različna moška delita avtomobil Nissan Leaf, medtem ko lovita preprodajalca drog in morilca po ulicah Los Angelesa. Nepredvidena kombinacija v tej akcijski komediji v slovenska kina  že prinaša obilico zabave, smeha, izvirnih dialogov in – ogromno eksplozij!!!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.