Naslovnica Trendi Devetnajsti Batman bo priletel v kina prve dni marca

Devetnajsti Batman bo priletel v kina prve dni marca

Avtor: Spletno Uredništvo
En od najbolj pričakovanih filmov leta 2022 ima bo nova izdaja ‘Batmana’. Te dni je luč sveta ugledal nov napovednik tega filma, ki ima, enako kot mnogi drugi, svoje korenine v svetu ameriških stripovskih super-herojev.
Devetnajsti Batman bo priletel v kina prve dni marca

Batman in Catwoman – se privlačita, se sovražita ali malo obojega? (foto: Blitz Slovenija)

Če podatki držijo, je bilo od prvega filmskega Batmana iz leta 1943 do letos posnetih že 18 filmov o človeku-netopirju, poleg tega pa je bilo predvajanjih še 16 televizijskih serij. Nedvomno gre torej za enega najbolj priljubljenih likov iz sveta ameriških stripovskih super-herojev. Poleg tega pa je Batman omogočil, da so se med zvezde stripov, filmov in TV-serij uvrstili še njemu bližnji Robin, Catwoman, Joker, Ugankar (Riddle), Pingvin in kot zadnja še Harley Quinn.

Letos naj bi v kinematografe po svetu prišli kar trije filmi, v katerih igra lik Batmana glavno oz. opazno vlogo. Tako je bil ta teden objavljen najnovejši video-napovednik filma ‘The Batman’ režiserja Matta Reevesa. »Ko elito Gothama napade sadističen morilec, vrsta skrivnostnih namigov popelje ‘viteza teme’ globoko v podzemlje, kjer naleti na Selino Kyle aka. Catwoman, Pingvina, Carminea Falconea in seveda Ugankarja,” razkriva prvi utrinek zgodbe filma.

Ena od glavnih značilnosti filma pa bo predvidoma ta, da se je nekdo končno lotil globljega vpogleda v odnos med Batmanom (Robert Pattinson) in Catwoman (Zoë Kravitz). V filmu igrata tudi Paul Dana kot Ugankar in skoraj neprepoznavni Colin Farrell v vlogi Pingvina. The Batman, ki velja za enega najbolj pričakovanih filmov leta 2022, bo v kina vstopil 3. marca, distributer filma za slovensko tržišče pa bo podjetje Blitz Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.