Naslovnica Slovenija Decembrska praznovanja se pričenjajo z Miklavžem

Decembrska praznovanja se pričenjajo z Miklavžem

Avtor: Spletno Uredništvo
Veseli december se pričenja, med prvimi pa bodo praznovali v mariborskem trgovskem centru Europark, ki ga bo že pojutrišnjem obiskal Miklavž v spremstvu angelčkov in parkljev. S tem se bo tudi uradno pričel pester decembrski praznični program.
Europark decembra 2018, ko še nihče ni slutil, da se bo leto zatem pričela pandemija koronavirusa (foto: PR Europark)

S prihodom meseca decembra smo po vsej Sloveniji vstopili v praznični čas. Ker so bila zaradi pandemije koronavirusa lani praznovanja marsikje okrnjena, jih letos mnogi pričakujejo še toliko bolj nestrpno. Med prvimi bodo praznovali v mariborskem trgovskem centru Europark, ki ga bo že v soboto popoldan obiskal Miklavž v spremstvu angelčkov in parkljev. S tem se bo tudi uradno pričel ‘Veseli december’.

»Mesta so že zažarela v čarobni osvetlitvi, pojavile so se stojnice s sladkimi dobrotami, nekatere pa je razveselil tudi prvi sneg. V soboto, 4. decembra, bo Europark Maribor v popoldanskih urah obiskal Miklavž v spremstvu angelčkov in parkljev. Prvi v vrsti treh dobrih mož bo med otroke delil drobna presenečenja, z njim pa se boste lahko tudi fotografirali in ta nepozabni trenutek ovekovečili za zmeraj,« sporočajo iz Europarka.

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije za v decembru za obiskovalce pripravili številne ugodnosti in pester praznični program. Vse do 31. decembra se odvijal ‘Božično-novoletni sejem’, kjer butični proizvajalci pripravljajo najbolj originalna darila za vse okuse, naj gre za kulinarične specialitete, toplih volnene artikle, igrače ali praznične okraske. Za najbolj neodločne pa toplo priporočajo darilne bone ‘Desetak’.

Od 6. decembra dalje bo za kupce na voljo brezplačno zavijanje daril, obeta pa se tudi podaljšan poslovalni čas za praznične nakupe ob vseh decembrskih koncih tedna. Ob petkih in sobotah bodo namreč trgovine v Europarku delovale s podaljšanim poslovalnim časom in sicer od 9. do 22. ure.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.