Naslovnica Trendi December se bo pričel z nasilno božično komedijo

December se bo pričel z nasilno božično komedijo

Avtor: Spletno Uredništvo
S prihodom meseca decembra v slovenske kinematografe prihaja film o Božičku, ki mora namesto deljenja daril reševati talce. Film se imenuje ‘Nasilna noč’, kljub vsemu pa sodi med akcijske komedije.
December se bo pričel z nasilno božično komedijo

Božiček se tokrat prelevi v ne preveč miroljubnega reševalca talcev (foto: FB Violent Night)

V četrtek se na prvi dan meseca decembra v kinematografih po Sloveniji napoveduje pričetek predvajanja dveh novih filmskih produkcij. Prva filmska novost bo japonski animirani film ‘One Piece Film: Red’, druga pa ameriška akcijska komedija ‘Nasilna noč’. Ta film govori o neobičajnih in precej nasilnih dogodivščinah Božička, ki mora namesto klasičnega deljenja daril tokrat celo reševati talce.

»Miren in vesel božič? Letos zagotovo ne! Ko na božični večer ekipa plačancev vdre na posestvo bogate družine in vse prisotne v hiši zajame za talce, ekipa zlobnežev ni pripravljena na presenečenje – prišel je namreč Božiček. Božiček mora rešiti zajete talce in seveda rešiti božič,« razkriva napovednik filma, ki ga je režiral norveški režiser Tommy Wirkola, producenti pa so bili Kelly McCormick, David Leitch in Guy Danella.

Sicer za filmom stoji produkcijska hiša 87North, ki se je specializirala za akcijske produkcije, originalni filmski scenarij pa sta napisala Pat Casey in Josh Miller. V ‘Nasilni noči’ v glavnih vlogah nastopajo David Harbour, John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson in Beverly D’Angelo, distributer filma za Slovenijo pa je podjetje Karantanija Cinemas.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.