Naslovnica Trendi Datum premiere preživetja v slovenski divjini še ni znan

Datum premiere preživetja v slovenski divjini še ni znan

Avtor: Spletno Uredništvo

Kot so napovedali že januarja, se bo na Planet TV kmalu začelo predvajanje resničnostne serije ‘Preživetje v divjini’. V novi oddaji, ki se pravkar snema na različnih lokacijah po Sloveniji, bo strokovnjak Brane T. Červek popeljal najbolj pogumne in vztrajne slovenske pustolovce skozi številne preizkušnje preživetja v naravi.

 Datum premiere preživetja v slovenski divjini še ni znan

Na Planet TV kmalu prihaja resnična slovenska pustolovščina (foto: PR Planet TV)

V zadnjem desetletju so televizijski programi polni raznih resničnostnih, dokumentarnih in podobnih serij, katerih rdeča nit je preživetje v naravi. Trenutno se na primer nekdanji pripadnik elitne enote britanskih komandosov SAS Bear Grylls v oddaji ‘Neverjetno preživetje’ na programu National Geographic že peto sezono trudi preživeti v družbi bolj ali manj razvajenih zvezdnikov. Bolj znane sorodne oddaje so še Beyond Survival, Moški-ženska-divjina, Mantracker, Goli in prestrašeni, Dvojno preživetje… 

Še posebej popularna snemalna lokacija je zadnja velika ameriška divjina – Aljaska. Kmalu pa bo Planet TV na sporedu tudi povsem slovenska verzija preživetja, posneta na slovenskih tleh in s slovenskim strokovnjakom. Imenovala se bo ‘Preživetje v divjini’, v osrednji vlogi pa bo Brane T. Červek. Slednji je certificirani inštruktor preživetja v divjini z več kot 30-letnimi izkušnjami, ki je v preteklosti usposabljal vojake iz Slovenije, Združenih držav Amerike, Združenega kraljestva, Avstralije in Francije.

In Brane se ne heca. »Kandidati bodo prišli na terapijo, ki bo marsikomu spremenila pogled na življenje. Tu so sekunde dolge kot minute, ure pa so cela večnost. Kandidati bodo v oddaji doživeli vse, od mraza, podhladitve, plavanja prek ledene reke, žejo, do soočenja z divjo naravo in samim seboj ter lastnimi razvadami,« pravi Červek in poudarja, kako divjina vsakogar postavi na realna tla. Snemanje oddaj nove serije ‘Preživetje v divjini’ je torej v polnem teku, vendar pa datum premiere še ni znan.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.