Naslovnica Oglaševanje Izdelava in montaža železnih konstrukcij Demont

Izdelava in montaža železnih konstrukcij Demont

Avtor: Spletno Uredništvo

Kakovost in zanesljivost so naša vrlina…

Izdelava in montaža železnih konstrukcij Demont

Ko potrebujete kvalitetne železne konstrukcije, je tukaj za vas podjetje Demont….(foto: Enter Point Slovenija) 

 

V podjetju Demont se že drugo desetletje posvečamo izdelavi in montaži kovinskih izdelkov, kot so ograje, nadstreški in konstrukcije. Svojo ponudbo smo skozi čas dopolnili še z varjenjem aluminija in z zvijanjem pločevine, tako da lahko, kar se tiče kovinskih artiklov, naredimo praktično vse, kar si naše stranke zaželijo.

Že od prvih korakov podjetja Demont – izdelava in montaža železnih konstrukcij pri našem delu poudarjamo profesionalen pristop in zagotavljanje visoke kakovost vseh naših storitev. Vse se začne že z upoštevanjem želja in potreb strank, čemur sledi svetovanje na podlagi naših dolgoletnih strokovnih izkušenj, po pripravi načrta pa sta na vrsti izdelava in montaža.

Ves proces poteka profesionalno, naša odzivnost je zelo hitra in delo je vedno opravljeno v dogovorjenem roku. Poleg strokovnosti pa Vam zagotavljamo tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno, o čemer najbolje pričajo številne pozitivne reference naših strank iz vse Slovenije, pa tudi iz Italije in Hrvaške.

PONUDBA

V podjetju Demont smo specializirani za celo vrsto kovinskih izdelkov in storitev. V široki paleti naše ponudbe boste zagotovo našli nekaj, kar bi potrebovali že pred časom, a se morda doslej niste mogli odločiti.

Izdelujemo namreč ograje, nadstreške, stopnice, vrata in različne konstrukcije iz kovanega železa ali pa tudi iz nerjavečega jekla, ne smemo pa pozabiti na izdelke iz aluminija in na tiste iz pločevine.

Ograje iz kovanega železa -so unikatne, mogočne, masivne, nadvse obstojne, izjemno lepe za pogled in dajejo dodaten občutek varnosti.

Ograje iz nerjavečega jekla – so zelo priljubljene že vrsto let in odporne pred vremenskimi vplivi (dež, vlaga in tudi morska sol), zanje vzdrževanje ni potrebno, nudijo pa sodoben estetski videz in so enostavne za čiščenje ali razkuževanje.

Železne konstrukcije – so najrazličnejših dimenzij in služijo za najbolj raznovrstne praktične namene, kjer je hkrati potrebna čvrstost, nosilnost in trajnost.

Kovinska stopnišča– zagotavljajo trdnost, stabilnost, uporabnost, obstojnost, ključna so za povezovanje oddaljenih prostorov ter so prava estetska dodana vrednost (še posebej spiralna in ostala zaobljena stopnišča).

Izdelava in montaža železnih konstrukcij Demont 1

Za estetsko dodano vrednost objekta so kovinska stopnišča idealna rešitev…(foto: pixabay.com)

 

Nadstreški iz nerjavečega jekla (inox) – so izjemno odporni proti zunanjim vremenskim vplivom, zelo nezahtevni za vzdrževanje, koristni za zaščito ljudi, avtomobilov in poslopij, hkrati pa močno polepšajo podobo objektov.

Zimski vrtovi– najboljša rešitev, kako združiti vso udobnost notranjega ambienta z občutkom bivanja na odprtem v naravnem okolju, lahko jih izkoristimo za številne različne praktične namene, zanje je značilna zelo dobra izolacija pred zunanjimi vplivi (hrup, vlaga, mraz, vročina) in velika propustnost svetlobe.

Steklene fasade in steklene strehe – dodatna izolacija in zaščita pred vremenskimi nevšečnostmi, moderen videz, prepuščajo veliko svetlobe, imenitno služijo za povezovanje ločenih objektov (npr. hotelskih, zdraviliških, garaž)

Steklene ograje – najbolj elegantna rešitev za ločevanje prostora v večjih notranjih ambientih, označevanje prehodov in poti, enostavne so za čiščenje, so unikatne, dimenzijsko in stilsko pa povsem prilagojene zahtevam strank.

Varjenje aluminija– zahteva ogromno strokovnih izkušenj in natančnosti, poleg tega pa za doseganje visoke kakovosti izdelka uporabljamo tudi posebno varilno opremo.

Izdelava in montaža železnih konstrukcij Demont 2

Varjenje aluminja je postopek, ki zahteva ogromno natančnosti in izkušenosti….(foto: pixabay.com)

 

Zvijanje pločevine (do debeline 3,5mm in dolžine 2m) in rezanje pločevine (do debeline 5mm, oz.0,5 cm in dolžine 2m) – pločevina je še danes zelo uporaben in obstojen material, predvsem zaradi neštetih možnosti oblikovanja in dimenzioniranja, njena osrednja značilnost pa je majhna teža

Ostali izdelki po naročilu – poleg vsega naštetega lahko iz kovin izdelamo še marsikaj uporabnega, kot so na primer ograje in stopnice za kopališča, bančna okenca, garažne objekte, večje turistične makete krajev…

Izdelava in montaža železnih konstrukcij Demont – kakovostne, poceni in zanesljive rešitve na enem mestu – vse za popolno zadovoljstvo naših strank!

 

Demont, Franco Debernardi s.p.
Seča 48
6320 Portorož

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 718 479
E-mail: demontfranco@gmail.com

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.