Naslovnica Trendi Črna vdova za začetek četrte faze

Črna vdova za začetek četrte faze

Avtor: Spletno Uredništvo
V upanju, da se bodo lahko čim prej znova odprli kinematografi po vsej Sloveniji, se napovedujejo tudi filmske novosti. Tako se za letošnje poletje obeta akcijski spektakel ‘Črna vdova’ s Scarlett Johansson v glavni vlogi, s katerim se začenja četrta faza filmske produkcije pri Marvel Cinematic Universe (MCU).
Marvel je po stripovskem ustvaril še filmsko vesolje super-junakov in super-junakinj (foto: Blitz Slovenija/MCU)

Marvel je najbrž najbolj znana blagovna znamka v svetu stripov, še posebej pa izstopa v žanru super-junakov in tudi super-junakinj. Iz Marvelovih stripov je v zadnjih letih nastal tudi ogromen filmski projekt, imenovan Marvel Cinematic Universe (MCU). Pravkar so z distribucijske hiše Blitz Slovenija napovedali naslednjo filmsko novost, ki bo hkrati premierni film četrte faze tega projekta.

Sporočilo se glasi, da bo v poletih mesecih v slovenska kina vstopil akcijski vohunski triler z naslovom ‘Črna vdova‘ in da bo tako Natasha Romanoff, znana kot superjunakinja Črna vdova, končno dobila svoj velik trenutek na velikem platnu. Glavni lik filma bo Scarlett Johansson v vlogi Natashe – Črne vdove, Florence Pugh igra Yeleno, David Harbour je v vlogi Alexeija – Rdečega čuvaja, Rachel Weisz pa je Melina.

»V akcijskem vohunskem trilerju, z naslovom Črna vdova, je istoimenska junakinja soočena s temno stranjo svoje dediščine, ko se pojavi nevarna zarota, povezana z njeno osebno preteklostjo. Sile, ki ji grozijo, da se ne bodo ustavile, dokler je ne pokončajo, so razlog, da se mora Natasha spoprijeti s preteklostjo, ko je bila še vohunka in z razpadlimi odnosi, ki so se podrli, veliko preden je postala Maščevalka,« razkriva napovednik.

Po režijo se je podpisala Cate Shortland, producent Črne vdove  pa je bil Kevin Feige. Sicer pa so najbolj znane dosedanje filmske produkcije MUCU-ja pa so bile Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Spiderman, Ant Man in The Avengers. V četrti produkcijski fazi MCU naj bi po uvodnem filmu Črna vdova sledilo še natanko deset sorodnih ‘super-junaških’ filmov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.