Naslovnica Trendi CineStar je odklenil filmska programa s premierami

CineStar je odklenil filmska programa s premierami

Avtor: Spletno Uredništvo

Medijska družba CineStar TV Channels je sporočila, da bo v aprilu vsem gledalcem omogočila brezplačno spremljanje filmskih kanalov CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. Ta televizijska programa sta namenjena ekskluzivnim, premiernim predvajanjem filmskih uspešnic.

CineStar je odklenil filmska programa s premierami Ta mesec se obeta tudi premiera filma ‘Teen spirit ‘ z Elle Fanning in z veliko dobre glasbe (foto: PR CineStar)

 

Kot svoj prispevek v lajšanju posledic pandemije se je družba CineStar TV Channels pravkar odločila, da bo brezplačno dala na voljo gledalcem svoja programa CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. To velja za slovenske ponudnike televizijskih programov družbe A1, Total TV in T-2. Programa CineStar TV Premiere 1 in 2 ponujata iz svojega bogatega arhiva izbrane hollywoodske produkcije ter vrhunske filme iz evropske in svetovne kinematografije, poleg tega pa še dokumentarce, risanke in televizijske serije.

Vsi filmi so svetovno kino premiero doživeli pred 12 do 16 meseci pred prvim predvajanjem na CineStar TV Premiere programih. Sicer že od začetka izbruha pandemije skupina CineStar TV Channels posveča več skrbi izbiri kakovostnih vsebin in zato v svojih programih ponuja več filmskih uspešnic, blockbusterjev ter nagrajenih filmov. Že sedaj je na sporedu  uspešnica ‘John Wick 3: Parabellum’ s Keanujem Reevesom v glavni vlogi, v aprilu pa bodo poleg vrste premier predvajane tudi štiri svetovne uspešnice.

Prva je ‘Zapelji me, če moreš’ (Long Shot) – netipična komedija, ki je bila razglašena za film leta, s Charlize Theron v glavni vlogi kandidatke za predsednico ZDA, medtem ko bo druga premiera ‘Teen spirit ‘ z Elle Fanning – film poln odlične pop glasbe. Tretja premiera bo precej bolj adrenalinska, saj gre za film ‘Anna’, ki ga je režiral Luc Besson. Film je akcijski hit s supermodelom Sasho Luss v glavni vlogi.

»Njena lepota je nezemeljska, borilne veščine pa dostojne katere koli adrenalinske uspešnice. V igralski zasedbi so tudi – Helen Mirren, Luke Evans in Cillian Murphy, kar vas bo zagotovo pritegnilo pri tej TV premieri,« pravi CineStarjev napovednik. Zadnja vrhunska premiera meseca pa bo po resničnih dogodkih posnet film ‘Rdeča Joan’ (Red Joan). V glavni vlogi bo Judi Dench, ki bo uprizorila vohunko, ki je med 2. svetovno vojno nihala med britansko in sovjetsko stranjo.

Sicer je CineStar TV Channels skupina, pod okriljem katere je kar sedem specializiranih filmskih programov, gledalcem pa nudi najmanj 144 filmov in nadaljevank na dan.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.