Naslovnica Trendi Ciklus Intimno se končuje z dvojnim kantavtorskim koncertom

Ciklus Intimno se končuje z dvojnim kantavtorskim koncertom

Avtor: Spletno Uredništvo

Poletje se počasi izteka, zato se končuje tudi sezone koncertov na odprtem. Zadnji poletni dogodek iz ciklusa Intimno bo na vrsti v ponedeljek in sicer bo šlo za dvojni nastop kantavtorjev Mihe Peterliča in Martina Adama Stevensa – Popotnika.

Ciklus Intimno se končuje z dvojnim kantavtorskim koncertomMiha Peterlič in Popotnik (na sliki) bi morala nastopiti že 17. avgusta, a ju je tedaj pregnalo slabo vreme (foto: FB Martin Adam Stevens)

 

Zadnji koncert iz poletnega ciklusa Intimno bo na Letnem vrtu Gala hale na vrsti v ponedeljek (7. septembra) in sicer bo šlo za dvojni nastop kantavtorjev Mihe Peterliča in Martina Adama Stevensa – Popotnika. Prvi, Miha Peterlič, se vrača z novim projektom in sicer bo predstavil svojo novo ploščo ‘Nizke vode’. »Nekdaj punkersko-vstajniški Peterlič na novem albumu plava in razmišlja o rekah, potokih, ravninah, meglicah in močvirjih.

Nizke vode je plošča, ki ni nastala v karanteni in vsakršna podobnost s samoizolacijo je zgolj naključna. Na letnem vrtu nam jo bo prvič predstavil v živo,« razkriva napovednik organizatorjev iz Društva Kapa. Poleg nastopa izkušenega glasbenika Peterliču, pa se napoveduje tudi nastop 21-letnega Popotnika. Po umetniškim imenom Popotnika sicer ustvarja Martin Adam Stevens, ki je nase prvič opozoril predlani z zbirko pesmi Popotnik EP, sledila pa je izdaja albuma Čikumi EP.

»Z žametnim glasom, nežno ubirajočimi strunami in pop ritmi kljub kratki zgodovini ustvarjanja uspešno pričara vzdušje zakajenega kluba, občutek vožnje z nočnim avtobusom in tihi odmev otožne samorefleksije,« zagotavljajo z Društva Kapa. Sicer naj bi se glasba Potnika sprehajala med popom, indie glasbo in lo-fi žanri, avtor pa se je odločil, da jo poimenuje kar ‘stop pop’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.